Spring til indhold

Syltede rødløg

Del på sociale medier

Indeholder affiliate / reklame  

Blogger løg!!! Eller, syltede rødløg, vel og mærke.
Mums. De går jo godt til nærmest alle retter. Som i vitterligt alle retter. Dog på nær desserter, og søde sager.

De går især godt i salater, til alverdens kødretter, rugbrødsmadder, og i burgers.

Du skal bruge: (Kæmpe portion)
5-6 store rødløg (Du kan sagtens bruge ganske ?almindelige? løg. Rødløg giver bare den fine lyserøde farve)
1 stor dusk timian
1 spsk peberkorn
400 ml lys eddike (Du kan sagtens bruge lidt mindre, jeg overdrev måske lidt.)
4-5 dl sukrin (Ganske almindeligt raffineret sukker kan også bruges)
Atamon
1 stort sylteglas, eller 2 mindre

Fremgangsmåde:
– Hæld kogende vand i sylteglasset
– Skyl nu glasset efter med atamon (Man kan sagtens undlade atamon, men jeg er bare vokset op med, at min mor altid har gjort det, når hun har syltet)
– Skær nu løg? i tynde skiver
– Kom nu løg? i glasset
– Tilsæt peberkorn
– Kom timian ovenpå
– Lav nu et opkog på eddike og sukrin
– Hæld nu dét over løg og timian
– Rør rundt med en gaffel
– Sæt låg på, og voila 🙂

Det kan sagtens holde sig på køl, i 2-3 uger.


Del på sociale medier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *