Spring til indhold

Hvem er jeg?

Mit navn er Anne-Mette Staub. Jeg er 28 år gammel, og bosat i en lille by i Sønderjylland ved navn Toftlund.

Jeg har arbejdet som kostvejleder og coach siden 2012. Mit arbejde består primært af at coache kvinder, der har været igennem et hav af slankekure. Især kvinder, der har et forvrænget syn på hvad sundhed egentligt er.

Jeg arbejder ud fra evidens, dvs. min coaching lægger vægt på videnskab. Jeg går meget op i at nedbryde utopi indenfor sundhedsbranchen.

Ud med suppekure, detox, keto og alt det der. En sund balanceret kost, består OGSÅ af det du har lyst til. Det er ikke usundt, at spise et stykke kage, eller en række chokolade. Alt med måde. Jeg har selv været på et hav af slankekure, og jeg selv har været overvægtig, og undervægtig.

Jeg har 2 stk’s spiseforstyrrelser i bagagen, som både omhandler kost, og træning. Jeg har været træningsafhængig, og ekstremt restriktiv, når det kom til kosten.

Jeg undgik sukker, kulhydrater, og fedt i MANGE år, udelukkende fordi jeg havde læst et sted, at det var vejen frem. Herudover fulgte jeg mange kostvejleder, diætister etc. De påpegede allesammen gang på gang, hvad deres holdning var til en sund kost. Jeg hoppede i med begge ben, hver gang. 

Jeg er dagen i dag oplyst, realistisk og meget skeptisk, altså på den gode måde. Det er bl.a. det jeg coacher indenfor. 

Mit mål er at hjælpe dig med at finde madro. Mit fokus er dig, og færre restriktioner.

Mig som 10 årig:
Jeg har næsten altid været overvægtig.
Mig som 13-14 årig:
Så tog det fart. Jeg tabte mig 20-30 kilo på få måneder. Jeg løb 10 kilometer hver dag. Og jeg levede på 900 kcal dagligt. Jeg udviklede hurtigt en spiseforstyrrelse. 
Mig som 17-18 årig:
Eftersom jeg ikke fik den ‘rigtige’ hjælp, så blev en brunkage, det mange vil kalde en redning. Men jeg tog 30 kilo på, på rekord tid. Jeg var nu tilbage hvor jeg startede.
Mig som 20 årig
Heromkring døde min far. Jeg tabte alt jeg havde taget på igen på rekord tid. Jeg levede igen meget restriktivt. 

Mig som i dag som 28 årig

Dagen i dag, har jeg afslappet forhold til mig selv, og min krop. Vigtigts af alt: Jeg har MADRO. Jeg er ikke det vi pr automatik herhjemme kategorisere som tynd, eller tyk. Jeg er midtimellem, og det har jeg det helt fint med. Min vægt svinger dog. Og det er HELT normalt. 

I dag har jeg komplet madro


Jeg brænder for mine klienter. Mine klienter er mit hovedmål.

116885543_3233070660112377_5069829486795036072_o

Tak fordi du læste med. Jeg glæder mig til at hjælpe dig.