Spring til indhold

VÆGTTABS GRUPPEFORLØB - 4 UGERS VARIGHED LUKKET FOR TILMELDING PÅ UBESTEMT TID

Ingen kostplaner

Færre restriktioner

Ingen forbudte madvarer

Ingen misinformationer

  INTROPRIS: 249,-

Hvad får du?

Forløbet kommer til at foregå således:

10-20 kvinder i samme forløb (facebookgruppe), hvor I spare med hinanden løbende. Dvs. I løbende kan dele jeres resultater med hinanden, mad billeder etc. I har også muligheden for at dele jeres op og nedture med hinanden. Jeg er selvfølgelig med på sidelinjen dagligt. 

Jeg er med dig hele vejen

Jeg er selvfølgelig tilgængelig under hele forløbet på mail (hvis I føler for at dele noget privat med mig.)
Forløbet kommer dog primært til at foregå i gruppen. Sammenhold. 🙏🏻

Er du interesseret i en plads på holdet? Send mig en besked via kontaktformularen og reserver din plads allerede i dag!

Bootcamp tilmelding: