ONLINE VÆGTTABS BOOTCAMP - 4 UGERS VARIGHED

Ingen kostplaner

Færre restriktioner

Ingen forbudte madvarer

Ingen misinformationer

   Kun 400,-

Hvad får du?

Forløbet kommer til at foregå således:

10-20 kvinder i samme forløb (facebookgruppe), som kan spare med hinanden løbende. Dvs. I løbende kan dele jeres resultater med hinanden, mad billeder etc. I kan også dele når det går dårligt, give hinanden råd, og et spark i røven, om man vil. JEG er selvfølgelig også med på sidelinjen, og kommentere dagligt.

Jeg er med hele vejen

Jeg er selvfølgelig tilgængelig under hele forløbet på mail (hvis I føler for at dele noget privat med mig.)
Forløbet kommer dog primært til at foregå i gruppen. Sammenhold. 🙏🏻

Er du interesseret i en plads på holdet? Send mig en besked via kontaktformularen og reserver din plads allerede i dag!

Bootcamp tilmelding: