Spring til indhold

Kyllinge farsbrød med spinat og bacon

Del på sociale medier

TRYK HER FOR AT SE VIDEO MED FREMGANGSMÅDE 🥳

Det her farsbrød er det bedste farsbrød jeg nogensinde har smagt! Jeg lavede det en aften på slum med nogle rester vi havde, og det blev så godt. Herefter udviklede jeg videre på en opskrift til jer, som er klar nu. 😊

Du skal bruge:

1 kilo hakket kylling

1 pose frisk spinat (ca 70-80 gram)

1 halv pakke puck feta

1 halv pakke bacon i tern (100 gram)

1 tsk peber

2 tsk kyllingekrydderi (vi bruger den fra Lidl)

Fremgangsmåde:

  • Hæld kødet op i en dyb stor skål
  • Hak spinat fint
  • Tilsæt nu spinat i skålen
  • Smuldre nu feta ned i skålen
  • Hæld bacon ned i skålen
  • Tilsæt nu krydderier og peber
  • Vend det hele godt sammen (brug hænderne)
  • Fordel nu massen i et ildfast fad
  • Bag i ovnen ved 180 grader varmluft i 25-30 minutter
  • Skær herefter farsbrødet ud i skiver
  • Server

 


Del på sociale medier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *