DET HER ER UNDERVURDERET! Så er det sagt!
Hold nu op, det er lækkert. I bliver simpelthen nød til at prøve de her kylle hapsere, med SPRØDE knuste paprika chips.
Du skal brug (stor portion):
700 g kylling bryst el. inderfilet
100-120 g EASIS paprika chips
2 æg
1 tsk salt
1 tsk peber
Rapsolie, hvilket du bestemt ikke skal spare på i dette tilfælde
Fremgangsmåde:
– Pisk æg, salt og peber sammen i en skål med en gaffel
– Knus nu chips i en pose
– Jeg brugte en normal madpose og hamrede løs med en kagerulle
– Vend nu kylling filet godt i æg blandingen, derefter vender du den i chips
– Gør det ved alle fileterne
– Steges på en semi varm pande i rapsolie, et par minutter på hver side
– Serveres eventuelt med pommes, bønnefritter eller hokkaidofritter, og selvfølgelig dyp.
Pingback: Hokkaido fritter med fennikel og hvidløg | annemettestaub