Min kærestes yndlingsret. Sååå det var på tide jeg tog mig sammen. Han fortjener jo også lidt forkælelse i ny og næ. 😜 Det blev faktisk SMADDER godt. Mums! 😍

Du skal bruge:

5 stk’s wienerpølser (eller kyllingepølser)
8 stk’s kartofler med skrald) 9 hvis uden skrald)
1 løg
2 forårsløg
1 halv blomkål (eventuelt også gulerødder eller peberfrugt)
1 spsk olie
2 spsk paprika
3 dl skummetmælk
1,5 dl madlavingsfløde
5 spsk tomatpuré
1 tsk salt
1 tsk peber

Smag eventuelt til med mere paprika, salt og peber.

TIP: Brug en slip let pande.

Fremgangsmåde:

  • Hak løg og skær pølserne ud i små stykker
  • Sauter løg og pølser i olie i en dyb pande
  • Skær (og skrald, hvis du ikke er til kartofler med skrald) kartoflerne i mindre stykker
  • Vend nu kartofler, løg og pølser sammen
  • Tilsæt mælk, fløde, tomatpuré, salt peber, og paprika
  • Lad det stå og simre ved mellem varme i 15-20 min
  • Rør rundt jævnligt
  • Pluk buketter af blomkål og giv dem et hurtigt opkog i en gryde
  • Hurtigt under koldt vand med buketterne. Blanchering, vel at mærke.
  • Vendes nu forsigtigt i panden med kartofler og pølser
  • Lad det stå og simre yderligere 10-15 min
  • Server

OBS. Eventuelt tilsæt mere fløde el mælk undervejs, hvis retten føles ‘’tør.’’

 

 

Click here to add your own text