Indeholder reklame/affiliate links 

Jeg lavede denne her søde lille kage/tærte i sidste uge. Bunden har en rund, og blid smag af marcipan og vanilje. Skummen har en frisk, og sød smag af friske hindbær. Mums! 🙂

Du skal bruge:
Bunden: 
2 æg
50 g zero sugar  (eller sukrin)
100 g grovvalsede havregryn (hvis du ville have bunden mere fin, så brug finvalsede gryn, eller blend de grovvalsede)
2 spsk affedtet mandelmel 
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljepulver

Skummet: 
5 æggehvider
1 tsk vaniljepulver
2 tsk zero sugar 
1 drys salt
1 håndfuld friske hindbær

Topping: 
Friske brombær (eller eventuelt blåbær, eller hindbær)

Fremgangsmåde: 
– Bunden laves først. Pisk æg og zero sugar luftigt
– Tilsæt nu de resterende ingredienser
– Rør det hele godt sammen
– Fordel nu dejen i en bageform
– Bages ved 180 grader i ca 10-15 minutter
– Når bunden er færdig, skal den køle HELT af
– Når kagen er kølet helt af, laves skummen, så den er klar til at komme ovenpå kagen med det samme
– Pisk æggehviderne helt stive
– Tilsæt salt og zero sugar
– Piskes nu yderligere i ca 5 minutter
– Vend til sidst hindbær og vaniljepulver i
– Fordel skummet på kagen, og top med friske brombær
– Server

Kagen skal spises samme dag, som den bliver lavet, ellers falder skummen sammen. Den er hurtig væk, da den ikke er særlig stor! 😉

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *