Indeholder reklame links
Sund mazarinkage med marcipan chunks. Mums! Det er virkelig en af de bedste kager, jeg nogensinde har lavet. Den er svampet, og smager lige præcis som en mazarinkage skal smage, dog er denne her kaloriereduceret, og uden tilsat sukker.
Du skal bruge:
3 æg
2 dl skummetmælk (eller mandelmælk)
2 spsk agavesirup
100 g mandelmel
150 g hvedemel
50 g multisød (EASIS)
1 spsk bagepulver
2 spsk vaniljepulver
1 tak mandelessens
70 g sukkerfri marcipan (EASIS)
Glasur:
Kakaopulver
Florsød (EASIS)
Kogende vand
Fremgangsmåde:
– Pisk æg, mandelessens og sirup sammen
– Riv nu marcipan fra hinanden i små stykker
– Tilsæt marcipan stykkerne
– Tilsæt vaniljepulver, multisød og mandelmel
– Rør det hele godt sammen
– Tilsæt nu mælk, hvedemel, bagepulver
– Rør det hele rigtig godt sammen
– Hældes nu i en rund bageform
– Bages ved 180 grader i ca 20-30 minutter
– Når kagen er færdig, skal den køles helt af
– Når kagen er kølet af, laver du glasur
– Jeg har lavet glasur på slum. Det er egentligt bare at piske kogende vand, kakaopulver og florsød sammen. Meget lidt florsød, i forhold til vand
– Når du har lavet glasur, fordeler du det udover den afkølede kage
– Lad nu glasur tørre, og drys eventuelt lidt melis udover kagen
– Serveres eventuelt med en klat creme fraiche til
BON APPETIT! 🙂
Jeg saaaavler! igen! mums.
// Camilla Christine
http://blogbycc.dk/