Spring til indhold

Laksemoussé

Del på sociale medier

12717757_525199037663041_5895301859803301304_nDu skal bruge;
200 g røget laks
100 g philadelphia light flødeost
100 g creme fraiche 5%
1 tsk salt
1 tsk peber
1 tsk citronsaft
Tilpas frisk dild

Fremgangsmåde;
– Skær/hak laksen ud i rigtig små stykker
– Hæld stykkerne op i en skål
– Tilsæt flødeost, creme fraiche, salt, peber og citronsaft
– Vend det hele rigtig godt sammen
– Hak nu dilden fint, og vend det i
– Stilles på køl en times tid inden du servere det
– Serveres eventuelt på et groft flute med salat, tomat og rødløg (eventuelt kaviar)

Det smager SÅ godt! 🙂
Du kan også lave det med ovnbagt afkølet laks.
Det skal jeg i hvert fald prøve på et tidspunkt! 😀

12717339_525199017663043_479832331803748974_n12743700_525199007663044_2708274630391359054_n


Del på sociale medier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *