Spring til indhold

Vaffelsandwich med spidskål og oksekød

Del på sociale medier

Indeholder reklame. 

Jeg elsker vafler. Især fordi de er så nemme at lave. Det kræver bare en dej, og et vaffeljern. Win! 😀

Jeg kreerede disse spidskålsvafler for et stykke tid siden, og de sad lige i skabet! Jeg ville egentligt ‘bare’ have lavet selve vaflerne, men jeg tog dem til endnu et level, og kreerede en vaffelsandwich! Holy MOLY den blev lækker!

Til vaflerne skal du bruge (5 stk’s):
200 g fint revet spidskål
4 æg
1 spsk olie
4 spsk groft rugmel (eller fuldkornshvedemel)
1 tsk hvidløgs peber (eller peber og hvidløg seperat)
1 tsk salt

Fremgangsmåde: 
– Vend alle indgredienser sammen i en skål. Ikke pisk det. Vend det i stedet sammen med en grydeske.
– Tænd vaffeljernet, og vent til det er varmt
– Hæld en ok stor grydeske på, for at få 5 vafler ud af dejen

Fyldet bestod af sauteret oksekød, avocado, tomat, og caesar dressing. Caesar dressing går normalt bedst til kylling. Kylling er soooo last year! Oh my god det går godt til oksekød. Især den caesar dressing jeg brugte. Bodylab lancerede for et stykke tid siden en række dressinger med 0 gram sukker og 0 gram fedt. Kalorielette dressinger, fyldt med smag. Jeg brugte caesar varianten i min vaffelsandwich. Haps! Køb dressingen lige her


Del på sociale medier