Spring til indhold

Snorken

Del på sociale medier

 

Jeg har fået en gave af min kæreste. Jeg vil faktisk gå så langt at sige, at det er en af de bedste gaver han nogensinde har givet mig. Hvis ikke han havde beriget mig med den gave, havde jeg nok afsonet en straf for død og ødelæggelse.

Jeg har fået et sæt ørepropper. Glædestårer var i dét moment en realitet.

What the fuck, tænker du sikkert.

Hør her. Min kæreste snorker.

Ikke det der ‘’trækker vejret dybt’’ snorken. Han snorkER!

Det er der bestemt ikke noget galt i. Tværtimod. Jeg snorker selv, når jeg er tæt i næsen, eller hvis jeg er fuld. Forskellen på ham og jeg er dog, at jeg ikke kan falde i søvn, når han snorker. Læs: når NOGEN snorker. Jeg kan sagtens falde i søvn med tv’et tændt, eller med lyset tændt. Men laver nogen en lyd, så er jeg på randen til at få en psykose.

Jeg er på nippet til at skærer hans knæhaser af, og bruge dem som brystimplantater. Herudover er jeg begyndt at drømme om at tvinge ham til at se Ringenes Herre, alt imens jeg penetrere ham langsomt med en rusten kniv.

Jeg har engang smadret en fjernbetjening i min sovende venindes hoved, af ren frustration. Hun sov, hvilket jeg ikke kunne. Undskyld Nanna.

Da han gav mig et sæt ørepropper, vidste jeg ligesom bare at han var the one.

Hvis I vidste hvor mange nætter jeg har råbt hans navn, skubbet til ham, og holdt ham for næsen, uden fucking virkning…. Jeg har sågar flere gange i ren frustration driblet op for at sove på sofaen.

Jeg blev så sur en nat, at jeg græd. Ja. Jeg GRÆD. Jeg var SÅ træt, og jo mere træt jeg var, jo tættere på single følte jeg mig.

Jeg kan simpelthen ikke udstå når nogen snorker, når jeg skal sove. Jeg er faktisk pænt træt af mig selv på det plan. Jeg har haft det sådan siden jeg var mini me. Jeg er vokset op med et sæt forældre der begge snorkede. Overvej lige når vi har været på ferie, og skulle sove i samme rum på fx et hotelværelse. Ja. Det var ikke kønt.

Jeg kan umuuuuligt være den eneste der har det sådan med snorken? Come on…. Tredje verdenskrig kunne bryde ud, intet problem. Men trækker et menneske vejret lidt for højt. Slå….. Ihjel…..

Luksusproblem 🔨

 

 


Del på sociale medier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *