Spring til indhold

Pulled chicken m. hvidvinseddike

Del på sociale medier

Det var et sats. Dog et freaking lækkert sats! Try it! Mååååms. 😍

Du skal bruge (4-5 personer): 

4 stk’s store kyllingbrystfilet

3 spsk ketchup (Jeg brugte EASIS. Den giver i min optik en bedre smag end Graasten)

2 tsk hvidvinseddike

4 spsk rapsolie

OBS. Kyllingen SKAL være blød og saftig når du tar den ud af ovnen.

Fremgangsmåde:

  • Læg kyllingbrystfileterne i et ildfast fast
  • Smid dem i æ’ ovn ved 200 grader varmluft
  • Tag dem ud efter 20 min. Max 30!
  • Læg dem nu på et fad
  • Brug nu 2 gafler til at trække kyllingen fra hinanden
  • Hæld nu ketchup, hvidvinseddike og rapsolie op i en skål
  • Bland det sammen
  • Hæld nu kyllingen op i en skål
  • Tilsæt eddike blandingen
  • Røres nu forsigtigt sammen
  • I æ’ ovn igen små 5-10 min ved 200 grader
  • Server

Del på sociale medier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *