Det var et sats. Dog et freaking lækkert sats! Try it! Mååååms. 😍
Du skal bruge (4-5 personer):
4 stk’s store kyllingbrystfilet
3 spsk ketchup (Jeg brugte EASIS. Den giver i min optik en bedre smag end Graasten)
2 tsk hvidvinseddike
4 spsk rapsolie
OBS. Kyllingen SKAL være blød og saftig når du tar den ud af ovnen.
Fremgangsmåde:
- Læg kyllingbrystfileterne i et ildfast fast
- Smid dem i æ’ ovn ved 200 grader varmluft
- Tag dem ud efter 20 min. Max 30!
- Læg dem nu på et fad
- Brug nu 2 gafler til at trække kyllingen fra hinanden
- Hæld nu ketchup, hvidvinseddike og rapsolie op i en skål
- Bland det sammen
- Hæld nu kyllingen op i en skål
- Tilsæt eddike blandingen
- Røres nu forsigtigt sammen
- I æ’ ovn igen små 5-10 min ved 200 grader
- Server