Sååå undervurderet!!! Sååå lækkert! 
Du kan bruge lige præcis hvad du vil i denne ret. Hvis du eksempelvis ikke kan lide peberfrugt. Skift ud med hvilket som helst andet grønt, eller mere kød. 😜

 

Du skal bruge (3-4 personer):

5-6 klumper spinat optøet (Frost)

6 æg

1 halv dl madlavningsfløde

1 sjat olie

1 peberfrugt

1 håndfuld cherrytomater

1 forårsløg

1 pakke kyllingetern eller strimler

1 håndfuld mozzarella

1 håndfuld pepperoni

Salt og peber (eventuelt oregano)

Fremgangsmåde:

  • Knæk æg i en skål
  • Rør æg og spinat sammen
  • Tilsæt madlavningsfløde
  • Skær nu peberfrugt ud i små stykker
  • Skær cherrytomaterne over
  • Hæld en sjat olie på en pande
  • Hæld nu æg og spinat op i panden
  • Lad det simre ved mellem varme i 5 min
  • Tilsæt nu peberfrugt og cherrytomater
  • Lad det stå og simre i yderligere 2 min ved mellem varme
  • Drys herefter ost og pepperoni på
  • Steges igennem ved høj varme i 2 min
  • Drys med oregano 
  • Server

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *