Spring til indhold

Frisk pasta med laks og spinat

Del på sociale medier

Du skal bruge (4-5 portioner):

300 g fersk laks

1 pakke fettuccine med spinat (250 gram) (eller uden, up to you)

10 klumper spinat (Frost)

2 dl madlavningsfløde 8%

1 dusk dild

1 halv citron

Salt & peber

OBS* Tilsæt eventuelt revet mozzarella/tex med. Dét er vitterligt prikken over i’et!

Fremgangsmåde:

  • Krydder laksen med salt og peber
  • Bag laksen i ovnen ved 200 grader varmluft i 20 min
  • Tø eventuelt spinat op i mikroovn
  • Kog pasta i 2-3 min
  • Hæld herefter vandet fra pastaen
  • Riv laksen fra hinanden
  • Hæld laksen op i gryden til pastaen
  • Tilsæt nu fløde, spinat, dild og citronsaft
  • Vend sammen i gryden
  • Lad det stå og simre ved svag varme i små 10 min
  • Drys eventuelt med revet mozzarella el. Tex mex (ikke et must)
  • Vendes herefter sammen ^
  • Smag til med salt og peber
  • Bon appetit


Del på sociale medier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *