Spring til indhold

Oksekødsboller i tomatsauce

Del på sociale medier

10410948_382165078633105_4100404629818575392_nDet her er helt klart en sikker vinder! En ret jeg kommer til at lave maaaaange gange 😀

Du skal bruge:
500 g hakket oksekød 3-7%
1 dl milda 4% madlavningsfløde
1 dåse hakkede tomater
1 dåse tomat pure
2 peberfrugter
Salt, peber, kebab krydderi (eller andet krydderi)

Fremgangsmåde;
– Form oksekødet til små boller, altså en lille håndfuld, og smid på panden, gør det ved alt oksekødet, jeg fik 8 boller ud af det
– Lad dem stå og simre ved middel varme, vend dem jævnligt
– Vask og rens nu peberfrugterne og skær dem ud i skiver, hak dem derefter til små firkanter
– Hæld dem op i en skål og vend dem sammen med pure, sovs og milda
– Når bollerne har stået og simrede i små 15 minutter hælder du dem forsigtigt op i en gryde, derefter hælder du peberfrugt/sovs blandingen ^ op i og vender det forsigtigt sammen
– Lad det stå og simre sammen i små 40 min ved svag varme og rør rundt i det jævnligt
– Server eventuelt med kogte bønner til eller pasta. Mums! 😀

 Bon appetit 🙂


Del på sociale medier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *