Jeg har lagt en opskrift op på mælkesnitter før, men efter jeg flyttede min blog til en ny platform, så er den åbenbart forsvundet. Så, jeg synes det var på tide at opgradere min opskrift, og ligge den op fra ny her på bloggen, til jer! 🙂
De smager simpelthen SÅ lækkert. MUMS! 🙂
Du skal bruge (4 stk’s):
3 æg
1 spsk fedtreduceret mandelmel (reklamelink)
1 spsk farin
1 spsk kakaopulver
Fyld:
100 g piskefløde
1 stor spsk neutral skyr
3 tsk vaniljepulver (ikke sukker)
1,5 spsk farin
Fremgangsmåde:
– Pisk æg og farin sammen
– Tilsæt nu mandelmel og kakaopulver
– Fisk det hele rigtig godt sammen
– Hæld det nu op i en bageform
– IKKE en stor bageform, min portion svare kun til ca. 4 mælkesnitter.
– Fordel nu dejen i bageformen, så det er ca. 1 cm høj.
– Sættes nu i en for varm ovnen ved 180 grader i små 15 minutter
– Imens dejen er i ovnen, laves fyldet
– Pisk fløden til fast flødeskum
– Vend nu skyr, vaniljepulver og farin forsigtigt i
– Sættes på køl
– Når dejen er færdig, skal det køle af, inden du skære midten over
– Når det er kølet HELT af, skære du forsigtigt dejen over i 2
– Skær nu dejen ud i 8 lige store stykker
– Fordel nu fyld på 4 af stykkerne, og læg nu de resterende 4 stykker ovenpå
– Sæt dem på køl i en lille times tid, og server
De lyder helt vildt lækre? Har du et alternativ til zero gold, hvis man ikke har det?
Du kan bruge hvilket som helst andet sødemiddel 🙂 Dog ikke flydende.
Kan man bruge almindelig mandelmel? ☺
Ja 🙂
Kan det passe dejen er så tynd? 🙂
Nej, det kan det ikke. Følger du opskriften 100%? 🙂