Det der med at skære tern i kyllingen gør virkelig brystfileterne dobbelt så saftige og lækre. Virkelig et must try! Kæmpe mums ☺️
Du skal bruge:
3-4 kyllingebrystfileter
500 ml madlavningsfløde
300 g champignon
1 pose frisk spinat (75 gram)
1 skalotteløg
Tobasco
Salt & peber
Olie eller smør
Fremgangsmåde:
- Skår riller i kyllingbrystfileterne og herefter firkantet
- Gnid salt og peber i rillerne
- Olie eller smør på panden og steg kyllingen på begge sider ved medium varme. (3-4 minutter på hver side)
- Hak imens persille, skalotteløg og spinat
- Flæk champignon
- Sæt herefter kyllingen til side
- Hæld fløde i panden og dryp tilpas tobasco i
- Rør rundt
- Tilføj nu skalotteløg, spinat og champignon og persille (gem lidt persille til senere)
- Lad det stå og simre ved medium varme i 5-7 minutter
- Læg nu kyllingebrystfileterne ovenpå
- Hæld eventuelt lidt af sovsen ovenpå
- Lad det stå og simre yderligere 5-7 minutter
- Drys til sidst med persille
- Server