Spring til indhold

Kyllingebrystfilet i flødesovs med persille og spinat

Del på sociale medier

Det der med at skære tern i kyllingen gør virkelig brystfileterne dobbelt så saftige og lækre. Virkelig et must try! Kæmpe mums ☺️

Du skal bruge:

3-4 kyllingebrystfileter

500 ml madlavningsfløde

300 g champignon

1 pose frisk spinat (75 gram)

1 skalotteløg

Tobasco

Salt & peber

Olie eller smør

Fremgangsmåde:

  1. Skår riller i kyllingbrystfileterne og herefter firkantet
  2. Gnid salt og peber i rillerne
  3. Olie eller smør på panden og steg kyllingen på begge sider ved medium varme. (3-4 minutter på hver side)
  4. Hak imens persille, skalotteløg og spinat
  5. Flæk champignon
  6. Sæt herefter kyllingen til side
  7. Hæld fløde i panden og dryp tilpas tobasco i
  8. Rør rundt
  9. Tilføj nu skalotteløg, spinat og champignon og persille (gem lidt persille til senere)
  10. Lad det stå og simre ved medium varme i 5-7 minutter
  11. Læg nu kyllingebrystfileterne ovenpå
  12. Hæld eventuelt lidt af sovsen ovenpå
  13. Lad det stå og simre yderligere 5-7 minutter
  14. Drys til sidst med persille
  15. Server





Del på sociale medier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *