Spring til indhold

Krydet oksedeller med persille og spinat

Del på sociale medier

10671470_378409225675357_1692489758186153654_nMmmhhh helt vildt lækre oksedeller med godter i! Smager så dejligt, især med en bønnesalat som tilbehør 😀

Du skal bruge ((8-9 deller));
500 g hakket oksekød 3-7%
10 klumper spinat (frost)
4 spsk persille (frost)
Kebab krydderi, salt og peber

Fremgangsmåde;
– Hæld spinat klumperne og persille op i en gryde
– Tilsæt 1 spsk vand
– Lad det stå og små simre og tø op, vend det efterhånden sammen
– Når det har stået og simret der i små 5-10 min hælder du oksekødet op i en skål og tilsætter spinat/persille blandingen
– Tilsæt 1 spsk kebab krydderi, 1 tsk salt, 1 tsk peber
– Vend det hele godt sammen med hænderne og form derefter deller ud af det
– Steg dem enten på panden et par minutter på hver side eller smid dem i ovnen ved 180 grader i 30 min
– Bon appetit 😀

10984128_378409235675356_6568797452246816727_n 11036331_378409259008687_793508081187130569_n


Del på sociale medier

3 tanker om “Krydet oksedeller med persille og spinat”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *