Spring til indhold

Kålruller med oksekød og rød pesto

Del på sociale medier

Mums! Det blev lækkert. Møre kålruller med rød pesto, og grøntsager. Namme nam! Kålen går virkelig godt til den røde pesto, og den møre oksekød, er prikken over i’et.

Du skal bruge (3 personer):
4-5 blade kål (jeg brugte spidskål) 
1 blomkål
2 tomater
1 halv løg
1 halv peberfrugt
400 g hakket oksekød 3-7%
Olivenolie
Rød pesto
Eventuelt kebab eller barbecue krydderi

Fremgangsmåde: 
– Skær kål bladende over i to
– Kog dem nu møre op i en dyb gryde, dog gerne med lidt bid i
– Når du har kogt kålen, placere du halvdelen i et dybt ildfast fad
– Lad den anden halvdel køle af
– Del nu oksekødet op i 6 lige store stykker
– Form dem som små aflange farsbrød
– Krydder med kebab eller barbecue krydderi
– Fordel derefter tilpas rød pesto ovenpå dem
– Rul dem nu i den resterende kål
– Placeres derefter ovenpå kålen, i det ildfaste fad
– Skær nu tomater, peberfrugt og løg i fine stykker
– Fordel det ovenpå og imellem rullerne
– Vask og skær nu blomkålen ud, og fordel det imellem rullerne
– Spray eventuelt med olie, og drys med salt og peber
– Steges i en forvarm ovn i ca 35 minutter ved 175-180 grader
– Server

.. Server eventuelt en portion ris eller kartofler til. Brug væden fra kødet og kålen, som sauce.

Bon appetit! 🙂 


Del på sociale medier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *