Spring til indhold

Hvorfor bor du ikke sammen med din kæreste?

Del på sociale medier

 

Hvorfor bor dig og din kæreste ikke sammen?

Det er dét spørgsmål der går igen, og igen. Jeg har det trivielt med lige præcis det spørgsmål. Det er da ikke en selvfølge at man bor sammen, bare fordi man er kærester.

Eller hvad?

Det synes jeg i hvert fald ikke.

Min kæreste og jeg bor ikke sammen. Vi har heller ingen planer pt i forhold til at bo sammen.

Vi bor ikke sammen fordi han købte hus i en by i ingenmandsland lige inden vi blev kærester. Jeg kan ikke se mig selv bo derude lige nu. Og han kan ikke se sig selv bo i Toftlund. Herudover ligger det hus han har købt perfekt i forhold til afstanden til hans arbejde, og til hans børn. Han har ikke et behov for at flytte, lige så vel som jeg ikke har dét behov. 

Herudover kan jeg personligt godt lide at bo selv. Når jeg nævner det, bliver der nærmest set ned på mig, føler jeg. Der bliver sat spørgsmålstegn ved, hvorfor vi er kærester, når vi ikke vil bo sammen.

Vi vil gerne bo sammen. Det er bare ikke et behov vi har lige nu. Hvilket jeg ikke kan se noget problem i. Jeg synes mere det er et problem, at man åbenbart ikke kan bo seperat som kærester, uden der bliver sat spørgsmålstegn ved det.

Min kæreste og jeg har næsten været kærester i 2 år. Jeg fik allerede spørgsmålet kastet i nakken efter 6 mdr.

Alt respekt for jer der vælger at flytte hurtigt sammen med jeres partner. Hvilket jeg ikke stiller spørgsmålstegn ved.

… Så hvorfor stille spørgsmålstegn ved, at andre venter med at flytte sammen? Eller slet ikke flytter sammen?

Jeg har flere gange sat spørgsmålstegn ved, om det er mig der er mærkelig, fordi jeg ikke har et behov for at bo sammen med min kæreste. Især fordi, der bliver sat kæmpe spørgsmålstegn ved, at vi ikke bor sammen.

Jeg kan selvfølgelig ikke blame andre for hvad jeg føler. Men det hjælper ikke, at der bliver set ned på min relation til min kæreste, fordi vi har taget et valg, der lyder på at vi bor hver for sig.

Jeg føler for at råbe højt lige nu, at du ikke er mærkelig hvis du ikke har et behov for at bo med DIN kæreste. Lige så vel som det er et behov for dig der ikke kan se dig selv bo ALENE.

End.

 

 


Del på sociale medier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *