Jeg er kææmpe fan af pulled pork, og pulled chicken. Det tager bare så latterligt lang tid at lave! Denne her opskrift på lækker saftig pulled chicken med rød marinade, tager kun 80 minutter at lave, og det smager simpelthen så godt!
Du skal bruge:
450 g kylling brystfilet
10 gram dip mix (Brugte den fra Urtekram. Helt normalt barbecue krydderi ville også fungere)
60 g ketchup
10 g rapsolie
Fremgangsmåde:
– Skær brystfileterne ud i 2 lige store stykker
– Læg dem i et ildfast fad, der passer til størrelsen af fileterne
– Bages i en for varm ovn ved 200 grader i 40 min
– Imens kyllingen bager, laver du nu marinaden
– Hæld ketchup, krydderi og olie op i en lille skål
– Rør grundigt rundt med en gaffel
– Stilles på køl
– Når fileterne er færdigbagt, river du dem fra hinanden med to gafler
– Vend nu marinaden og fileterne sammen, i det ildfaste fad
– Lad det nu stå og trække i små 20 min
– Når det har trukket, smider du det i ovnen i yderligere 20 min ved 180 grader
– Server 🙂