Spring til indhold

Ham og jeg – del 2

Del på sociale medier

Læs del 1 her

Og der lagde jeg på langs i min seng, med ekstremt mange tømmermænd, og tænkte nej Anne-Mette… Bare nej. Har du lige kyssede med en af din brors bedste venner. Jeg mindes at jeg fik kringlede en besked til ham dagen derpå, hvor i der stod ??Wow jeg har det dårligt.?? Men det var jeg ikke ene om, han havde også tømmermænd, og han var endda på job. Han arbejder forresten som montør, så bare tanken om at han måske hang i 50?meters højde, for at fikse dét han nu fikser på sit arbejde, gav mig ikke yderligere grund til at ynke over mine tømmermænd.

Når, men ingen af os snakkede om dét, eller de kys. Jeg husker ærligtalt ikke hvor mange gange det skete. Men jeg husker, at jeg synes at han var sød. Jeg spurgte om hans snapchat, og sendte de fællessnaps jeg normalt sendte rundt, til ham. Det gjorde jeg udelukkende for, at han skulle ligge mærke til mig. Fordi det er sådan noget tøsepiger gør, åbenbart. #nolife

Men kommunikationen og den ikke eksisterende gnist, døde hurtigt imellem os. Jeg skrev i en kæmpe brandert et par uger efter kysset, om han vil have besøg. Det vil han gerne, men han skulle tidligt op på job, så det vil han ikke. Kæmpe afvisning, tænkte jeg. Men så tog jeg igen chancen noget tid efter, ædru. Han var nede og fiske ved den lokale søg, så jeg spurgte om han manglede selskab, det gjorde han egentligt ikke, men jeg måtte da godt kigge ned. Jeg følte mig igen, som en idiot der tog intiativ, hvilket han ikke værdisatte. Jeg begyndte at se en ny fyr, så jeg glemte lidt ham der i dag er min kæreste. 

Jeg flytter til Aabenraa midt i det hele, men har dog stadig lidt kontakt til ham i ny og næ. Rollerne var pludselig byttet om, nu var det ham der kontaktede mig, om mig der ikke virkede interesseret. Jeg så en ny fyr, og oveni det havde jeg en del at se til grundet flytning m.m 

Vi aftaler faktisk at ses, men jeg bakkede ud 1-2 gange, inden jeg overholdte aftalen. Ergo, de første par aftaler overholdte jeg ikke, og så så jeg jo også en ny fyr, som jeg var blevet ret glad for. Mine veninder, som jeg deler alt med, havde flere gange sagt at jeg skulle droppe ham jeg så, og i stedet ses med Brian, min brors ven. Men tanken om at han var min brors ven, var bare super kikset. Og nu boede jeg alligevel ikke lige op og ned af ham mere, så det var slet ikke så spændende, som i starten. 

Jeg kan faktisk takke min søde nabo for, at jeg så ham igen. Ham og jeg havde atter igen aftalt at ses, og jeg var som ?altid?, 2 sekunder fra at aflyse. Men min veninde pep talkede mig, og efter 2-3 øl, var jeg med på ideén. Det var en sommer aften, og vi tog ud for at spise på en restaurant. Jeg var halv snaldret, da jeg mødtes med ham. Det var så sygt akavet. 

Det var det dog kun, lige indtil vi begge havde indtaget en del rødvin, så forsvandt det der ??tihifnis.?? Vi rykker hjem til mig, efter et par timer på restauranten. Hvilket er super hyggeligt, vi var begge sådan ret fulde. Eller, jeg sejlede sku nok mest. Men hva fanden. Haha. 

Efter dén date, var jeg dobbelt så meget i tvivl. Jeg så jo denne her fyr ved siden af, og var sådan ca ret meget splittet omkring hvem, jeg skulle satse på. Og det gjorde det ikke nemmere, at jeg synes begge var dejlige. 

Men det var lige indtil, at jeg havde ham hér på tomands hånd igen… 


Del på sociale medier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *