Spring til indhold

Ham og jeg – Del 1

Del på sociale medier

Det startede egentligt i en brandert tilbage i maj måned. Jeg havde ingen intention om, at falde så hårdt for ham, som jeg gjorde. Det er ikke mere end 1 år siden, at jeg fortalte min mama, at hun snart blev nød til affinde sig med, at jeg altså aldrig fik et fast parforhold. Dét var bare ikke noget for mig, fastslog jeg. At jeg året efter, bliver beriget med så fantastisk en mand, er mig stadig en gåde. 

Han husker mig som den lille irriterende rødhåret pige, der altid bankede på min storebrors dør, når han havde gæster. Han var min storebrors gæst. Jeg måtte aldrig joine ham, og hans venner. Anne-Mette 7 år, var ikke tilfreds. Så I kan regne ud, at denne her mand, er en mand der har floreret rundt i mit liv de sidste mange år, jeg har bare aldrig lagt mærke til ham, på dén måde. Han er en af min storebrors gode venner. Jeg kender ham udelukkende, som min brors ven. Hvilket jeg tit mobber ham med. Det er sku ret sjovt, at ham og jeg er endt op sammen. Ingen havde set den komme. 

Jeg flyttede jo til Toftlund for små 2 år siden, min hjemby. Der brugte jeg det meste af min tid med min mama, og min bror. De bor nemlig der. Det gjorde min brors kammerat tilfældigvis også i det tidsrum. Og min bror brugte en del tid med ham, i noget af den periode, jeg boede hjemme. 

En lørdag aften, sidder jeg og hæler øl i halsen med min fars kammerat, og jeg vidste at min bror, og hans kammerater, hældte øl i halsen, hos ham jeg nu er kærester med. Jeg skrev til min bror inden jeg skulle hjem, om de gav en øl. Så, jeg tog en svingtur forbi dem til en øl. 

Den aften husker jeg tydeligt, at ham og jeg var enige på mange områder, i forhold til eksempelvis parforhold. Hvordan vi kom ind på det, husker jeg ikke. Men vi blev enige om, at vi var ret ens. Min bror var ved at kaste lidt op over os. Haha. 

Dagen efter, ansøger han mig på facebook. Jeg godkender, fordi at han jo er min brors ven. Han skriver til mig, at han gerne ville købe en kostplan. Yeah right, tænkte jeg. Helt sikkert at han vil købe en kostplan. Så jeg var ret langsom til at svare, de første par dage. Jeg husker at jeg spurgte min storebror, om han troede at han havde ??klamme hensigter?? 

Min bror fastslog hurtigt at jeg var en freak, og at det havde han bestemt ikke. Så, det ender efter lang tids skriveri med, at jeg tager ned til ham, for at afholde konsultationen, i forhold til kostplanen. 

Det går egentligt meget godt. Lige indtil jeg foreslog, at vi sku da drikke en øl, for at fejre at han skulle i gang med at ændre sin livsstil. Den øl, blev til flere øl, hvilket blev til mange øl. Jeg husker ærligtalt ikke særlig meget fra den aften. Dog husker jeg, at vi kyssede. Og det føles mærkeligt, men rart.

Jeg vågnede dagen efter med et slag i hovedet af tømmermænd, og tænkte, nej Anne-Mette. Bare nej….. 


Del på sociale medier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *