Det er vigtigt for mig lige at påpege; at den squash jeg brugte, altså vejede 1,5 kilo, efter jeg havde fjernet indmaden. Opskriften er derfor lavet taget dén squash i betragtning. Det svare vel til 4-5 af dem man kan købe i supermarkederne, og så er de endda ret store. (?)

Men det kræver heller ikke raketvidenskab, at sautere hakket oksekød med grøntsager og sauce, eller at udhule en squash. Men det er bestemt relevant at nævne. 😊

Du skal bruge:

800 gram hakket oksekød

1 squash

1 glas taco sauce

10 klumper spinat (frost)

2 stk’s peberfrugt

1 løg

1 pose revet ost

1 glas rød pesto (ca halvdelen af glasset skal bruges)

4 spsk olie

 

Fremgangsmåde:

  • Hæld olie i en dyb pande
  • Fordel oksekødet deri
  • Sauter oksekødet gyldent
  • Tø eventuelt spinat op i mikro, men det er ikke et must
  • Hak nu peberfrugt og løg fint
  • Bland nu grønt og taco sauce med kødet
  • Lad det stå og simre i 5-10 mins ved svag varme
  • Udhul imens squash
  • Skær squashen over på midten
  • Brug nu en spsk til at skrabe kerner og indmad ud af squash’en
  • Fordel nu kød blandingen i
  • Bages ved 200 grader (forvarm ovn) i ca 50 min
  • Når der er gået 40 min, så fordeler du ost og pesto på toppen
  • Bon appetit

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *