Spring til indhold

Fuldkorns pølsehorn m. spinat

Del på sociale medier

Såååå.. Gær er jo udsolgt sådan ca i hele landet. Dvs jeg blev nød til at tænke ud af boksen, igen. Pølsehorn og bagepulver? Well. Jeg gav det et forsøg..

DET BLEV SÅ GODT! 

Jeg er virkelig overrasket over, hvor gode disse horn blev. Svampede midte, med en sprød kant udenom. Virkelig lækkert!

KUN 125 kcal pr pølsehorn! 🙂

Du skal bruge (16-17 stk’s): 
150 g spinat i klumper (Vejes af frossent)
125 g hvedemel (Eventuelt hvedemel m. ekstra protein)
125 g fuldkorns speltmel
80 g smør
1 halv dl mælk
2 tsk bagepulver
1 knivspids salt
8 stk’s kyllingpølser

Fremgangsmåde:
– Tø spinat op (eventuelt i mikroovn)
– Bland mel, bagepulver og salt sammen i en skål
– Smelt smør
– Tilsæt smør og mælk
– Rør det hele rigtig godt sammen
– Tilsæt nu spinat
– Ælt det hele godt sammen i skålen
– Drys nu mel ud på bordet
– Ælt dejen yderligere
– Rul nu dejen ud i en oval cirkel (Dejen skal være tynd)
– Del dejen op i 4 lige lange flade stykker
– Skær herefter dejen ud i 16-17 lige store (flade) firkanter
– Skær nu pølserne halvt over
– Rul nu dejen rundt om pølsen
– Dup eventuelt med lidt vand til lukning
– Bages i ovnen ved 200 grader varmluft i 20-25 min
– Serveres afkølet



Del på sociale medier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *