Verdens bedste (okay, tæt på) ÆGGEKAGE. Mums! Den blev simpelthen så god.


Du skal bruge (2-3 personer):

4 æg
50 g PUCK feta
150 g hakket oksekød 8-12% (3-7% for en mere fedtfattig version)
100 ml madlavningsfløde 7% (eller ganske almindelig mælk)
2 spsk fuldkorns speltmel (eller bare ganske almindeligt mel)
2 stk’s forårsløg
1 håndfuld purløg

OBS* Slip let pande er et must.

Fremgangsmåde:
– Sauter oksekødet
– Oksekødet skal sauteres virkelig fint
– Pisk grundigt æg, madlavningsfløde og me

l i en skål
– Hak forårsløg
– Hæld nu æggeblandingen over oksekødet
– Fordel æggeblanding og oksekød på panden
– Fordel forårsløg ovenpå
– Lad det stå og simre ved semi varme i ca 25-30 minutter
– Ryst undervejs panden forsigtigt således æggekagen får lov til at slippe
– Fyr helt op for varmen i 2-3 min max
– Skru herefter helt ned for varmen
– Smuldre nu fetaen ovenpå
– Drys med purløg
– Server