Spring til indhold

Æggekage med oksekødt & feta

Del på sociale medier

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k9wv2yo4′ admin_preview_bg=”]

Verdens bedste (okay, tæt på) ÆGGEKAGE. Mums! Den blev simpelthen så god.


Du skal bruge (2-3 personer):

4 æg
50 g PUCK feta
150 g hakket oksekød 8-12% (3-7% for en mere fedtfattig version)
100 ml madlavningsfløde 7% (eller ganske almindelig mælk)
2 spsk fuldkorns speltmel (eller bare ganske almindeligt mel)
2 stk’s forårsløg
1 håndfuld purløg

OBS* Slip let pande er et must.

Fremgangsmåde:
– Sauter oksekødet
– Oksekødet skal sauteres virkelig fint
– Pisk grundigt æg, madlavningsfløde og me

l i en skål
– Hak forårsløg
– Hæld nu æggeblandingen over oksekødet
– Fordel æggeblanding og oksekød på panden
– Fordel forårsløg ovenpå
– Lad det stå og simre ved semi varme i ca 25-30 minutter
– Ryst undervejs panden forsigtigt således æggekagen får lov til at slippe
– Fyr helt op for varmen i 2-3 min max
– Skru herefter helt ned for varmen
– Smuldre nu fetaen ovenpå
– Drys med purløg
– Server

[/av_textblock]

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-1xyd81′][/av_one_half]


Del på sociale medier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *