Ham og jeg - Del 1

Nu har jeg boet 4 mdr i min lejlighed

Annonce for Brainchild 

Nu har jeg boet i min lejlighed i snart 4 mdr, nærmest omringet af tomme vægge. Og dog… Jeg nuppede et kæmpe verdenskort hjemme hos min mama, som jeg vil have hængende på den største væg i stuen. Kortet er faktisk fra min gamle folkeskole. Virkelig nostalgisk. ? Det så bare bedre ud i mit hovede, end det gjorde i virkeligheden. Kortet fyldte nærmest hele væggen, og blev egentligt bare et træls moment for mig. Så det har jeg givet min kæreste. Han kigger nærmest mere på det kort, end han kigger på mig. ?

Så faldt jeg over disse plakater på nettet, efter lang tids søgen efter plakater m.m jeg gerne vil have på dén væg. Fordi tom skulle den bestemt ikke være. Det vil dog være lidt for minimalistisk. 

KÆRLIGHED VED FØRSTE BLIK!!

Jeg hader farver, som i at jeg indretter ikke med farver, overhovedet. Også derfor det verdens kort hang mig langt ud af halsen. Jeg elsker det nordiske, og jo mere minimalistisk, jo bedre, og der passede disse smukke posters perfekt ind. Og nu når man ikke har flere tusinde kroner til the real deal, altså svanen, koglen og ægget, så er det jo fantastisk man kan pryde sit hjem med disse disse. Jeg er i hvert fald kæmpe fan! Hjernen bag brainchild, som forhandler disse posters, er sku da genial! ?

Du kan lige nu få 3 posters i 50×70 (som dem jeg har hængende over sofaen), til kun 975,- kr. Herudover får du endda myren GRATIS med i samme str. Du kan også vælge dem i forskellige farver, hvis ikke du er til sort/hvid. OBS det er uden rammer. Gør brug af tilbuddet lige her

Tjek hele udvalget ud lige her

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ham og jeg - Del 1