BILLIGE KOSTPLANER (1300-2000 kcal)

KOSTPLANER TIL 100,- kr 

Jeg er uddannet kostvejleder og slankekonsulent hos At-Work skolen.

Overvejer du at købe et kostvejlednings forløb, med en skræddersyet kostplan, eller en skræddersyet kostplan seperat, kan du læse om mine forløb og priser lige her

Jeg har oprettet denne side med BILLIGE KOSTPLANER, der er sat på et bestemt kcal indtag

Hvad er forskellen imellem en kostplan til 100,- kr og min pakke nr 1 (skræddersyet kostplan) til 500,- kr ? 

En skræddersyet kostplan hos mig,  starter ud med en skriftlig eller mundtlig konsultation, udover det medfølger der en gratis kcal tabel. Kostplanen jeg laver til dig, er udelukkende skræddersyet udfra DINE behov. Dvs jeg tager 100% hensyn til dig, og lytter til hvad du har brug for. Kostplanen bliver lavet fra bunden når du bestiller den, og bliver 100% tilrettelagt til dig, og din krop.

KOSTPLAN TIL 100,- kr er en basis kostplan. DU kan vælge at kostplanen skal være på alt fra 1300 til 2000 kcal. Selve planen er ikke bare en plan med 1 forslag til morgenmad, frokost, aftensmad, og mellemmåltider. Jeg har lavet 2 forskellige forslag til dig, ved hvert måltid. Udover det, får du en mellemmåltids liste, så du har noget at vælge imellem.
Hvis du ikke ved hvor meget dit kcal indtag, i forhold til dit mål, skal ligge på, så finder jeg ud af det for dig. (Vægttab, vægtøgning, vedligeholdelse af din vægt, sundere livsstil.)

Du har mulighed for at vælge planen uden:

– Gris
– Ko
– Fisk
– Kød generelt 

– Laktose
– Gluten

Det eneste du skal gøre, for at få fingrene i en af disse kostplaner, er at skrive mig en mail på sundtaretrundt@outlook.com, eller smide mig en besked på min facebookside lige her
Jeg vægter at der max går 72 timer, fra du bestiller, til du modtager

I mailen/beskeden, SKAL du svare på følgende:

– Højde og vægt 
– Intolerance (om der er nogle rå/fødevare du ikke kan tåle)
– Aktivitetsniveau (Hvor meget du ca bevæger dig dagligt. Udover det ville jeg gerne vide om du træner, hvis ja, hvilken form for træning, hvor tit, og hvor lang tid) 
– Hvad kostplanen skal laves med henblik på (hvad er dit mål(?)
– Hvor mange kcal kostplanen skal ligge på (hvis du ikke ved det, finder jeg ud af det for dig)

Har du nogle spørgsmål omkring selve planen, eller hvordan det foregår, så husk at skriv det i beskeden/mailen.