Efterladt efter selvmord - Del 4

Jeg flytter…..

Det er knap 2 uger siden, at jeg fastslog i et indlæg på bloggen, at jeg ikke vil flytte fra Toftlund igen, med mindre det gavnede mig. Med mindre der var en god grund til det. Men med den situation jeg står i, og som jeg har stået i, i 1,5 år nu, tog det pludselig fart. Uoverensstemmelserne tog en uventet drejning, for at sige det mildt. 

Jeg fik tilbudt en fin lejlighed midt i Aabenraa by i sidste uge, og det tog mig ikke lang tid at sige ja tak til den. Det sidste 1,5 år har jeg været van til hver dag at have min mor, og min bror omkring mig. Hvilket også har betydet, at jeg udover at have dem omkring mig (gudskelov for det), så har jeg været ret isoleret. Det har jeg i forhold til, at jeg ingen relationer har i Toftlund mere, udover dem. Mine folkeskole venner jeg stadig har kontakt med, er spredt udover hele dk. Herudover har jeg har savnet alt have helt mit eget. Jeg har boet selv siden jeg var 15 år, så at leve under et andet individs regler m.m, ødelagde mere end det gavnede, på alle fronter. Jeg er måske også en ret træls type at sætte parader op for, hvilket menes med, at jeg bestemt ikke er god til at leve under andres vilkår. Læs: Jeg kan være  super træls, og ekstremt ensrettet.

Lejligheden jeg har sagt ja til, er placeret perfekt, næsten i hjertet af Aabenraa. Dog ovenpå et værtshus, men det passer mig fint, efter som jeg ikke selv er typen der går stille med dørene. Dén består af en aflang gang, hvor der for enden af den ene side af gangen, er adgang til badeværelse. I den anden ende er der adgang til et opbevaringsrum. I midten af gangen, er der adgang til stuen. I stuen er der adgang til både køkken og soveværelse. Jeg flytter ind i den om en lille uge…

Jeg har især savnet at have mit helt EGET køkken, og mit EGET køleskab. Jeg glæder mig til at bage, eksperimentere, og lave adskillige retter helt fra bunden igen, på mine EGNE præmisser. Jeg kan gå på toilettet efter kl 00:00, uden at liste. Jeg kan smide en pizza i ovnen kl 00:00, uden at spørge om ??lov??. Jeg kan gå og komme som det passer mig, uden at stå til ansvar for hvad jeg skal. Jeg kan besøge mine venner, som nu kun kommer til at være en spytklat fra mig. 

I en alder af nu 26 år, og en helveds masse flytninger i bagagen, må jeg nok til at indse, at det er Aabenraa jeg skal lade mig selv vokse i. Det er der jeg skal falde til ro. Jeg flyttede til Aabenraa da jeg var 15 år, og flyttede derfra et par år efter, herefter flyttede jeg dog tilbage til Aabenraa, hvilket har gentaget sig imellem alle mine flytninger. Det er der jeg har mine aller tætteste venner. Det er den by jeg altid har følt mig hjemme i. Det er den by, jeg åbenbart høre til i. Det er den by mit erhverv og mit sociale liv peakede/peaker i. Det er her jeg skal bo. 

HASTA LA VISTA TOFTLUND

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterladt efter selvmord - Del 4