Sunde snacks og søde sager

4 sundere salte og søde snacks

Annonce  for Easis

Jeg er kæmpe fan af Easis. Det har jeg været lige siden jeg stiftede bekendtskab med deres produkter, flere år tilbage. Derfor er jeg også sindssygt glad for at samarbejde med dem.

De har specielt 4 produkter, som jeg KNUS elsker. Deres sour cream & onion chips. Jeg spiser en pose hver dag. En pose indeholder kun 250 kcal. Win win! 😀
Herudover er jeg blevet kæmpe fan af de kakaostykker de lige har lanceret. Det er sprøde småkager, med en ekstremt lækker smag af kakao. Mums! Herudover er deres lys chokolade bars med hasselnødder i, blevet et kæmpe hit på kort tid herhjemme.
Sidst men ikke mindst, deres SPEJDERBOLCHER! Jeg skal virkelig tage mig sammen for ikke at spise 1 kilo om dagen. No lie!

Til jer der ikke ved hvad Easis er, så er det er et dansk firma, der producere sukkerfri og kcal reduceret godter. Alt fra forskellige chips chips, til ketchup, nutella, chokolade, marmelade, og MEGET mere. Kæmpe udvalg af alt det de fleste elsker, dog uden sukker, og kaloriereduceret. Igen, win win.
Herudover ville jeg gerne lige påpege, at du ikke kan smage at produkterne er fx sukkerfri. DET er IKKE noget jeg bliver betalt for at sige. Det er min helt egen ærlige mening. Easis produkter har i over 4-5 år været fast inventar i mit køkken. Men det ved I også, hvis I følger med! ;-D

Køb sour cream & onion chips lige her 
Køb spejderbolcher lige her
Køb småkager lige her 
Køb lys chokolade bars lige her 

HAPPY SNACKING! 😀

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar