Jeg har brugt for lang tid på at hade mig selv

Når ord fejler, taler musik

Som indlægget hedder, så taler musikken, når ord fejler. Hvilket jeg også så fint har tatoveret henover brystet. Jeg elsker musik. Næsten alt slags musik. Og jeg elsker at analysere tekster i ALLE sange. Min hverdag ville kort sagt være fesen uden musik. Jeg har altid et headset i lommen, når jeg bevæger mig udenfor. Og så er ligegyldigt om det bare er en tur ned i det lokale supermarked. Gerne alt for højt musik. God lyd, skal der til. Derfor klappede jeg også gevaldigt i hænderne, da jeg fik et par Scandyna højtalere i julegave sidste år af min mama. Ikke airplay modellen. Dem uden, giver bedre lyd, i forhold til at de skal være tilsluttet til en forstærker. Kæmpe fan! Jeg er også typen der sagtens kan finde på at bruge alt for mange penge på et headset, hvis lyden giver mening for mig. Konklusion: Musik er LIFE. ;-D

Jeg har en ekstra svaghed, for et visse genre. Heriblandt psy trance, hardstyle, rap, grime, og hip hop. Jeg er stille og roligt begyndt at ty’ lidt til hardcore. Dog kun lidt! Jeg har været hele hierarkiet rundt, i forhold til musikgenre. Eller, næsten hele hierarkiet. Jeg har taget en pænt omvej rundt om jazz, og opera. Måske de to genre bliver et hit for mig, når jeg bliver ældre! 😀

Jeg deler tit numre på min instagram story, og det er der nogle af jer der er vilde med. Andre ikke så meget, men sådan ville det nok altid være. Det er ikke alle der digger’ det jeg altid deler! 😉

Jeg bruger soundcloud og spotify som musiktjenester. Dog mest soundcloud, når det kommer til psy trance, hardstyle m.m.
Jeg går på opdagelse på soundcloud et par gange i ugen, og finder altid noget nyt musik, der helt sikkert skal tilføjes til mine lister derinde. Jeg tjekker herudover altid hver fredag new releases på spotify, men det er også kun dét.

Soundcloud koster ikke penge, og er sindssygt nemt at bruge. Du kan også hente en app ned på din telefon, så det er endnu nemmere at bruge, hvis du er typen som mig, der ikke rigtigt bruger min computer til musiktjenester. Spotify koster dog penge, men det er helt sikkert dét værd. Jeg mener at spotify godt kan være gratis, men så er det noget med at du kun kan høre musik på din pc, plus der er reklamer imellem sangene, og du kan kun shuffle dine playlister derinde, og ikke skifte til en bestemt sang. Jeg må være jer et svar skyldigt (?)

Anyways. På soundcloud har jeg 5 forskellige playlister:
1) Happy hardcore (hvis du var fan af Dj Cammy, og Nightcore, i dine yngre dage, så er det helt sikkert en playliste lige for dig! :D)
2) Hardstyle
3) Smadder (hardcore)
4) Psy trance m.m.
5) Hi tech 

Tryk på hver enkelte genre ^, for at ryge direkte til hver enkelte playliste.
Du kan følge hver enkelte playliste, ved at trykke på det lille hjerte der befinder sig i bunden af playlisten, hvis du har en bruger derinde. Herudover kan du følge mig, og alle mine playlister, ved at klikke dig hen på min profil lige her, og trykke follow.

spotify har jeg mange forskellige playlister. De to playlister jeg bruger mest, er listen Blandet, MGK, NF og Løbeliste.

Blandet er en liste med alt hver hjertet begære. Altså der er alt fra pop, til hip hop, til rap. Det er den liste jeg bruger, hvis jeg falder over en sang jeg synes der svinger. Så bliver det nummer, tilføjet til den liste. Det er alt fra lyrisk korrekte numre (dét er de i hvert fald korrekt i mit hovede), til sange med lyrik der ingen mening giver, men udelukkende er blevet tilføjet, fordi jeg synes at beatet svinger. Lige nu hitter Portugal, The man – Feel it still, Lewis Capaldi – Bruises,  Gary Jules – Mad world, Sneakbo ft. Geko – Bipolar, og Sneakbo ft. Not3s – Nah hos mig, på den liste.

MGK er en forkortelse for Machine Gun Kelly. En rapper jeg længe har været kæmpe fan af. Jeg bliver aldrig træt af hans musik. Alle numre med ham er smukke!

NF er også en forkortelse, dog for Nathan John Feuerstein. Han er også rapper. Eeelsker hans dybe tekster. Jeg er specielt for tiden kæmpe fan af numre Remember This og 3 A.M.

Løbeliste er psytrance og hardstyle i en stor blanding. Der er sågår også lidt Nik og Jay, og Gilli på den. Det egentligt den liste jeg bruger, når jeg løber. Hvis ikke jeg bruger en af listerne på soundcloud.

Jeg har også en liste derinde der hedder Nostalgi. Det er en liste fyldt med Boten Anna musik. Altså alle de gode gamle dance hits, fra dengang jeg var yngre! 🙂

Jeg følger også selv flere lister derinde. Heriblandt Ukendt Kunstner, Hanson, Lene Marlin, og et par Kim Larsen lister(albums), og en del andre. Følger du mig, eller beslutter du for at følge mig på spotify, kan du nørde alle mine lister, og alle de lister jeg følger. Følg mig lige her 

Deeet var egenligt det her indlæg, jeg havde brygget lidt på i noget tid. Jeg vidste dog ikke helt hvordan jeg skulle stille det op. Men jeg håber at I kan li det! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har brugt for lang tid på at hade mig selv