Personlig og skæve indlæg, Sundheds relaterede indlæg

Nytårsforsæt? Anyone?

Kære alle jer, der er startet på mission livsstilsændring, her i starten af det nye år. I er seje. Jeg har alt respekt for jer. Læs med her, hvis du er med på team sundere 2018.

Ville DU ikke love mig, at du ikke udelukkende lever af grøntsager, magert kød, og fedtfattige mejeriprodukter. Hæld bearnaise sovs på dine kartofler, når du har lyst. Spis chokolade, og vingummier, når du har lyst. Når du giver dig selv lov til at nyde dét du anser som usundt, behøves der nødvendigvis ikke skovles 1 kilo chokolade, og 1 liter sovs ind, for at stille din mæthedsfornemmelse. Der skal dog være plads til overspisning i ny og næ – MED BALANCE.

Lov mig, at du ikke udelukker laktose, og gluten fra din kost, fordi at du har læst i et dameblad, at det sundere. Det er ikke sundere. Med mindre du er intolerant.

Lov mig, at du ikke slår dig selv i hovedet, de dage hvor du bare ikke orker at træne. Lov mig, at bare fordi at du ikke kommer afsted til 1,2,3,4 eller 5 træninger, at du smider din mission livsstilsændring på gulvet.

Lov mig, at du ikke giver op, fordi du eventuelt har spist 1 kilo chokolade, og skovlet 1 kilo kartofler, og 1 liter sovs ind, på under 24 timer. Dét gør dig ikke usund, uduelig, eller svag. Det gør dig menneskelig.

Jeg krydser fingre for, at DU er lige så sund, i december 2018, som du sigter efter at blive lige nu.

Jeg hepper på dig. 👊🏻👊🏻

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar