Bodylab

KAPOW – Pre workout shots + GAVE TIL JER

Indeholder reklame & affiliate 

PSSSSST! Hvis du shopper for minimums 99,- hos Bodylab lige nu, får du 1 GRATIS bøtte pre workout pulver med bubblegum smag, plus 1 GRATIS shaker. Det gælder kun så længe lager haves, så det er med at være hurtig! 🙂

Shop amok lige her 

Hvis der er noget jeg er stor tilhænger af, så er det koffein. Især om morgenen, og især når jeg får taget mig sammen til at løbe. Jeg holder mig dog til kaffe om morgenen, men jeg tænker at det er mere effektivt med sådan et shot fremover? Haha 😉

Bodylab har i dag lanceret 3 nye pre workout shots, i tre forskellige smagsvarianter. Alle tre varianter har det der syrlige med ind over, hvilket jeg personligt elsker. Jeg er stor tilhænger af eksempelvis surt slik, så det er lidt som at drikke flydende slik. Love it! 😀

Varianterne:
Bubblegum blast – Smager af hubba bubba tyggegummi, med lidt surt, og faktisk også lidt sødt ind over.
Super sour – Smager faktisk af de der sure shots med æble smag, man normalt bestiller alt for stiv på et diskotek, kl 04:00 om morgenen. Disse er dog uden alkohol, og er personligt min favorit.
Blue thunder – Smager af blå slush ice, med et surt og sødt touch ind over.

Alle varianter indeholder 200 mg koffein (PÅ), 0% sukker og 200 g beta-alanin, pr shot. (Beta-alanin er en aminosyre, der hjælper dig til at få det maksimale ud af din træning, i store træk.) Så der er smæk på, kan I nok regne ud. 😀

Køb 1 kasse shots (12 flasker) for 180,- kr lige her 

Så, mangler du det der kick under din træning, så hæld 1 af de her shots indebords inden din træning, så lover jeg dig max præstation. SKÅL og god træning! 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar