Sunde drikkelse

Sunde protein milkshakes

Indeholder reklame

Hvis I ikke har hørt om ShakeUp protein shakes endnu, har du helt sikkert ikke instagram. ;-D
Det er Bodylab’s seneste lancering, og den sidder sku lige i skabet. Jeg er meget ærlig omkring produkter jeg tester, og jeg har ÆRLIGT ikke en dårlig ting at sige om disse.

Der er lavet 3 smagsvarianter:
Vanilla Milkshake – Smager uden at lyve af den klassiske vanilje soft ice, du kan købe i adskillige is kiosker
Strawberry Milkshake – Den smager af jordbær soft ice, som du også kan købe i adskillige is kiosker
Ultimate Chocolate – Findes der en chokolade soft ice? Haha. Denne her er helt sikkert min yndlings. Den smager af flydende mælkechokolade. Mums!

De smager ALLE af milkshake, blandet med soft ice. NO LIE! Med en klat flødeskum ovenpå, så synger englene nærmest til dig. Håhå. De er by the way laktosefri.

Find energifordelinger, næringsindhold(ingredienser),  læs mere om alle tre varianter, og køb dem lige her

Konsistensen i disse protein shakes, er tykkere, end den shake du selv shaker derhjemme. Med mindre du bruger noget der er tykkere end en helt normal mælk. De er ikke yoghurt tykke, men tilpas tykke, i konsistensen.

OBS. Lad mig lige påpege, at dette ikke er en erstatnings shake for et måltid. Det kunne det sagtens være, men så skal der også kulhydrater og fedt indover selve måltidet. Eller skal og skal, det bestemmer man selvfølgelig selv. Jeg har erstattet et måltid med en af disse shakes, uden de resterende makronæringsstoffer. Man er vel en dare devil! 😀

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar