Løbeprogram - 0-3 km på 6 uger

Single og ensom?! Eller hvad?

Single og ensom?

I kender det. Dét der med at være ensom, og ufrivilligt single. Eller, ufrivilligt er måske så meget sagt, men I ved forhåbentligt hvad jeg mener.

Kender I det der med, de dage du intenst swiper til højre, i håb om at finde den mand, du skal leve resten af dit liv med. (LOL) …. Er det ikke sådan man ‘dater’ nu, eller hvad? Tinder, Badoo, Happn? Ellers så støder man på en douchebag i byen, som bare er SÅÅÅ perfekt, lige indtil man vågner op dagen efter, ved siden af ham.

ANYWAYS. Jeg mener, at de der dage, hvor du virkelig føler at du gør en indsats, der sker der bare intet. Det er lidt som om, at man ikke findes…. Ingen interesse fra det modsatte køn, overhovedet. Du når ligesom bare til det punkt, hvor det egentligt også kan være ligemeget. Hvor mange kvinder har ikke sagt følgende ord: ”Jeg har ikke brug for en mand.” … Præcis.

NU har du vænnet dig til tanken om et liv uden vila, volvo og vovse. Kliché, I know. Manden er også inkluderet der. Selvfølgelig. Men, så snart du har vænnet dig til den tanke, så er du pludselig sindssygt interesant. Men efter som du ligesom liige har overbevist din hjerne om, at vila, volvo og vovse, skal back it off, så skubber du den interesse væk, de der mænd har for dig. Og sådan gentager det sig. Repeat. Ond cirkel…. Fordi at??! Ja jeg ved det sku ikke. Jeg kan umuligt være den eneste, der har oplevet dette? As if, må der virkelig sidde et menneske et sted, som virkelig har et horn i siden på mig, som ovenikøbet har en voodoo dukke af mig, og et par ekstremt lange strikkepinde.

Den interesse er da også total ligegyldig, når man har overbevist sig selv om, at man er en selvstændig kvinde, der ikke har brug for en trofast mand, at dele livet, og hverdagen med. Opmærksomhed og bekræftigelse er alligevel overvurderet: sagde INGEN kvinder nogensinde.

Men ved I hvad, singler? Du er måske ensom lige nu, taget i betragtning. Men slå koldt vand i blodet, og sæt dig ned, alt imens du swiper frem og tilbage, på tinder.
Fordi lige nu, er hende du sidder ved siden af i toget beriget med: Villa, volvo og vovse. Hun tror hun er i et lykkeligt forhold. Men hendes bedre halvdel, er hende utro. Konklusion: Meh.

 

SELV TAK! #foreveralone #DETPIS #ladosværensommesammen #girlpower #LOL #mærkironien

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løbeprogram - 0-3 km på 6 uger