Sund is

Smoothie is med jordbær og honning

Jeg har lige lavet den lækreste sommer treat! Mums. Jeg blev faktisk overrasket over, hvor godt det smagte. Jeg har lavet tonsvis af smoothies, og da også som smoothie is. Men denne her, slår dem alle. Hold nu fast, den er lækker!

Du skal brug (2 personer):
400 g frosne jordbær
2 tsk honning
1 tsk zero pure gold (eller zero sugar) – købes lige her

Fremgangsmåde:
– Blend det hele godt sammen, helst i en blender, og ikke med en stavblender, med mindre du har en stavblender, som sparker røv. Tilsæt eventuelt lidt vand, hvis du ville have konsistensen lidt tyndere.
– Når du har blendet det hele godt sammen, skal det sådan set bare spises med det samme.

BON APPETIT! 🙂


Indeholder affiliate

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar