Personlig og skæve indlæg

Q/A – Spørgsmål og svar

14021546_604798193036458_4025320740752279127_n
Jeg spurgte jer om i ville være med til at lave en Q&A sammen med mig, for et par dage siden. Hold nu op nogle spørgsmål jeg fik kastet efter mig af jer, haha. 

Tænker du over hvad du deler på de sociale medier?
Ja, det gør jeg i hvert fald. Jeg smider aldrig et tilfældigt billede op. Når jeg smider et billede op, skal i ikke være i tvivl om at hver evig eneste detalje er gennemtænkt. Haha. Det er dog hændt, jeg har smidt et billede op, jeg har slettet kort tid efter. 

Er der noget du ikke deler på de sociale medier?
Ja, meget faktisk. Selvom jeg er meget offensiv med en stor brøkdel af mine følelser, i det jeg går ind for at når man som mig har følgere at tage hensyn til; Ville jeg aldrig være/blive hende der kun deler de perfekte stunder i sit liv.
Det er vigtigt for mig, at I, mine følgere, ved at jeg langt fra lever et problemtfrit liv.
Det kan i også læse om i mit indlæg; Min kamp mod- under og overvægt.

Har du været til afhøring på en politistation?
Haha ja, det har jeg. Jeg føler ikke for at komme nærmere ind på situationen, men jeg kan fortælle jer, at det er MANGE år siden.

Hvordan ser dit ultimative cheatmeal ud, (forret, hovederet og dessert)?
Jeg er ikke rigtigt typen der spiser forret, hovedret og dessert, faktisk. MEN as if, skulle forretten være noget med rejer, og noget avocado, tror jeg.. De 2 ting går som smurt sammen, især med en stor fed klat dressing til.
Hovedretten skulle helt sikkert være sushi! ELLER et godt stykke kød, med eventuelt ovnbagte kartofler, og en masse sovs. Det skal svømme i sovs. Elsker sovs. Desserten skulle være oreo kage, hjemmelavet! 

Hvem finder du inspirerende, at følge?
Årha, jeg følger en del som jeg synes er inspirerende. Jeg har svært ved at smække folk i en boks, angående inspiration. Jeg synes alle jeg følger, er inspirerende på hver sin måde; Morten, Fie, Sanne, Helene, Cammilla, Astrid, Mette, Caroline, Mia, Sara, Tina
Det er kun en brøkdel af hvem jeg som sagt synes er inspirerende. Men især de her 10 personer, nyder jeg at følge.
Trykker du på de forskellige navne, ryger du direkte til deres instagram feed. De er værd at følge 🙂

Hvis du kunne gøre en ting om, hvad skulle det så være?
At jeg havde taget toget hjem til mine forældre, da min far var syg, selvom han bad mig om ikke at tage toget hjem. 2 dage efter begik han selvmord.
Jeg tror godt han vidste, han ville begå selvmord. Det var derfor han bad mig om ikke at komme hjem. Der er en lille stemme inde i mit hovede der bliver ved med at slå mig, den fortæller mig jeg kunne havde forhindret hans død, hvis jeg var taget hjem. Det er ikke noget jeg som sådan har dybe tanker over mere, men det er helt sikkert den ting jeg ville gøre om, hvis jeg kunne. Jeg ville have taget toget hjem den dag. 

Hvor tit spiller du Pokemon Go?
Jeg elsker det her spørgsmål, lige så meget som jeg elsker at spille pokemon go.
Lige nu ikke særlig tit, jeg har nemlig lagt syg i en uges tid, og min gps på min telefon er broke. Ellers hver dag.. Haha

Hvorfor har du valgt at få tatoveringer på halsen? 
Det er faktisk et ret godt spørgsmål. Jeg boede i Valby 2010, da jeg fik den første side af halsen tatoveret. Jeg var dybt forelsket i en tekst, som jeg bare skulle have tatoveret. Jeg kan huske jeg gerne ville have lavet den et sted, hvor man kunne se den tydeligt, så jeg kunne vise den frem. At valget faldt på halsen, var rent tilfælde.
Da min far døde, fandt jeg en anden tekst, som matchede hans død, og som vildt nok også matchede den tekst på den anden side af halsen, og så fik jeg den tekst, tatoveret på den anden side af halsen. Det gav ligesom en sammenhæng.
Jeg blev derefter pludselig ret forelsket i hende fra Tattoo Salonen’s diamant, som hun har på fronten af halsen. Jeg gik et års tid og snakkede frem og tilbage med mine veninder, og min daværende kæreste om at få den lavet. Lad mig sige det sådan her, størstedelen synes det var en dum ide. Meeen, jeg gjorde det. Det er jeg glad for jeg gjorde. Jeg er så glad for den. 

Hvor mange tatoveringer har du?
Jeg ved det faktisk ikke. En del, efterhånden. 

Hvor gammel var du da du fik din første tatovering?
15 år. Det obligatoriske hjerte på håndledet. Haha

Har du en kæreste?
Nope.. 

Elsker du humor?
Ja for dælen!!! 50% af mig består af sarkasme. Hahaha

Dater du, hvis ja, hvorfor? Dater du ikke, hvis nej, hvorfor ikke?
Lige nu er jeg et sted i mit liv, hvor jeg ikke rigtigt føler for at date. Hvilket lidt er mig en gåde, faktisk. Jeg har altid været glad for opmærksomhed, især fra en fyr jeg så. Der sker bare på stående fod en masse andre ting i mit liv, hvilket gør at jeg ikke føler for at lære en fyr at kende, og lukke ham tæt ind på mit liv. Mit sidste (og eneste) forhold, var ret kaotisk, og da jeg endelig kom ovenpå igen, begyndte jeg at ses med en rigtig sød fyr, som jeg faldt overraskende hurtigt for. Eller, jeg troede han var en sød fyr. Lang historie kort; Han var en douche. Jeg har generelt svært ved at lukke en fyr tæt på, så det bliver lidt et fuldtidsarbejde for mig, hvilket jeg slet ikke magter lige nu. Haha. 

Hvordan blev du sundhedsblogger, og hvad fangede dig i det at blogge om din livsstil?
I 2012 tabte jeg mig 20 kilo, i det jeg ændrede min kost total, og oveni begyndte jeg at løbe meget. Jeg delte en masse mad og løbe billeder på min egen facebookprofil. Jeeg kunne godt mærke mine venner var ret trætte af mine daglige opslag. Såå jeg oprettede en facebookside ‘’Sundt – Året rundt’’. Det var min kammerat der fandt på det daværende navn. Jeg begyndte at dele opskrifterne til min mad, jeg begyndte at bage sunde kager, og jeg delte mange af mine løbeture, i det jeg begyndte at gå meget op i løbe hurtigere, og længere distancer. I starten havde jeg sku egentligt ikke så mange følgere, men jo mere jeg delte, jo flere følgere fik jeg. Jeg oprettede oveni det en instagram profil, den voksede LANGSOMT. Haha. Meen, inden jeg så mig om voksede min facebookside og min instagram ihærdigt de efterfølgende år. Jo flere følgere jeg fik, jo mere følte jeg for at udpensle mig selv, og mit aktive og til tider inaktive liv. Det der fanger mig nu, er den positive feedback jeg får. Lange og vanvittigt søde mails, fra jer følgere, som elsker at følge mig.
For 6 måneder siden, fik jeg en mail fra en pige, der havde gået med selvmordstanker. Hun havde været selvmordstruet i lang tid. Hun skrev til mig, at det var min skyld hun ikke havde taget sit eget liv. Jeg sad med tårer i øjnene, da jeg læste hendes mail. Det bekræftede mig bare 100% i at det jeg laver, elsker jeg mere end noget andet. Min far begik selvmord, og jeg har jo delt mine tanker omkring hans selvmord, teorier og generelt mine følelser omkring hele scenariet, de sidste 3 år.
Selvom min blog delvist omhandler sundere mad, omhandler den jo lige præcis også begrebet sundhed. Sundhed for mig er ikke bare motion og kost. Sundhed for mig omhandler at være i balance med sig selv. At være i balance med sig selv på ALLE aspekter i livet. Det er sundt at være glad, men det er dælme også sundt at være ked af det. 

Bor du alene?
Jeps det gør jeg. 

Hvor tit går du i byen?
Alt for tit, hvis jeg selv skal sige det. Faktisk så tit, at jeg efterhånden er træt af at gå i byen. Jeg er i hvert fald træt af at være fuld. Såå det er noget jeg gerne ville sætte en stopper for. Jeg er i gang med et meget personligt lige præcis angående det emne. Jeg ved ikke hvordan jeg udgiver det, endnu. 

Hvad er det dummeste du har gjort, når du er fuld?
Spørgsmålet burde lyde på; Hvad er det klogeste du har gjort, når du er fuld? INTET. Haha. Jeg laver kun åndssvagt dumme og PINLIGE ting, når jeg virkelig er fuld. Jeg tillader mig lige at give jer 5 eksempler

  1. Bankede på alle mine eks kærestes vinduer, imens han sov, for at fortælle ham at jeg stadig elskede ham… Han sagde jeg skulle skride.. Vi griner dog begge to af det i dag.
  2. Jeeg faldt i søvn på dansegulvet. Mine venner blev nød til at bære mig hen til vores bord..
  3. Kastede en brosten mod mit stue vindue, fordi nøglen lagde indenfor. Vinduet gik heldigvis ikke i stykker, og jeg kom i tanke om jeg havde en ekstra nøgle hos en veninde.
  4. Vågnede op i en fremmed fyrs seng, i en anden by. Jeg tror aldrig jeg har kimet min veninde så meget ned før. ‘Heeeent mig’. Hahaha
  5. Brugt hele min løn på en aften…

Konklusion: Jeg er umulig, når jeg først er rigtig fuld. 

Hvor bor du?
Jeg bor i Aabenraa. En lille by i Sønderjylland, 20 kilometer fra den tyske grænse. 

Skal du have børn?
Det er lidt sjovt, for jeg har sagt siden jeg var 10 år gammel til mine forældre, at jeg dælme aldrig skulle have børn, hvilket jeg altid har stået ved. Jeg elsker børn, i begrænsede mængder, bevares. (Undskyld Tulle).
Men, jeg tror ikke jeg gad magte at have ansvaret for et andet menneske 24/7, det er jeg for egoistisk (umoden?) til. Hvem ved, hvis jeg en dag møder en der overbeviser mig om at vi skal have et barn (børn) sammen, at jeg lader mig overtale. Deet må tiden vise. 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar