Skønhed og produkter

Billige allergivenlige produkter fra Lovena Sensitive

14051813_611117032404574_1548746328018238830_n

Jeg har været så heldig, at få lov til at teste Lovena Sensitive, som er budget-og hudvenlig produktlinje til sensitiv hud.

Jeg har testet håndcremen,  cleansing wipes, shower gel, shampoo og conditioner.

Håndcremen, er creme til hænderne. Surprise. Haha
Shower gel, til at vaske kroppen i.
Shampoo, til at vaske håret i.
Conditioner, er til at blødgøre håret (balsam)
Cleansing wipes, til at fjerne eventuelt make up rester med.

Well, de fleste ved jo godt hvad de forskellige ting bruges til, men nu har jeg  i hvert fald lige skåret det helt ud i pap. Haha 😀

Anyways, jeg bruger i forvejen kun parfume fri og allergivenlig shampoo og balsam til håret. Så, jeg tænkte det var en oplagt mulighed da jeg fik tilbudt at teste disse produkter. Jeg har dog også milkshake shampoo til håret osv, men det gavner for at være helt ærlig overhovedet ikke mit hår.
Jeg ved ikke om det bare er mig, men shampoo og conditioner fra Lovena, gavner mit hår lige så vel som en dyr shampoo og conditioner. Jeg har testet produkterne i 7 dage, og mit hår har det sku fantastisk!
Showergelen, efterlader ikke huden tør, som mange andre parfumerige produkter gør. Hvilket jeg er stor fan af! Så behøver jeg nemlig ikke smøre min krop ind i creme, efter jeg har været i bad.
Håndcremen, minder meget om derma, som jeg er storforbruger af i forvejen. Den klistre ikke, når man sveder, og den er ikke 100 år om at tørre, hvilket er et kæmpe plus hos mig.
Cleansing wipes, efterlader ingen make up rester, hvilket er super rart, liige inden man rammer hovedepuden, kan man lige køre en serviet på fjæset, og vupti.

Alle produkterne har følgende vejl. udsalgspriser: Hand wash refill (håndsæbe) 25,50 kr, Shower gel 14,50 kroner, Shampoo 14, 50 kr, og Hand creme 22 kr. Alle produkter findes i alle Netto butikker landet over.

OBS: I uge 34 får du 20% rabat på Lovena Sensitiv samt Lovena Basis serien

Det forholder sig faktisk også sådan at flere og flere danskere får parfumeallergi på grund af alt for meget eksponering af parfume og unødig kemi i dagligdagsprodukter, såsom creme, shampoo og showergel. Det vil Netto gerne gøre op med. Og netop dette sætter Netto fokus på i produktlinjen ‘Lovena Sensitive’, der er til dig med sensitiv hud samt dig, der blot vil undgå unødig kemi og par- fume i din dagligdag. i Netto.

Produkterne i Lovena Sensitive linjen er en tilføjelse til Nettos produktlinje ‘Lovena’, hvor du finder alt det, som dagligdagslivet kræver: Fra plastre til barberskrabere, voks og va- trondeller—for bare at nævne nogle få. Gode, solide kvalitetsprodukter til priser, hvor alle kan være med.

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar