Depression vs Livsstilsændring

En af de dage der ikke gik som planlagt

Kender i det? En af de dage i havde planlagt til punkt og prikke, overhovedet ikke gik som planlagt?

Jeg er generelt ikke særlig god til at planlægge mine dage til punkt og prikke, men i dag havde jeg en planlagt dag fra morgen-aften.
Jeg havde status på en håndfuld klienter, udover det skulle en af mine klienter komme på besøg.
Jeg har en kassereport der halter bagud, og en del praktisk jeg skulle have styr på.
Udover det havde jeg et par enkelte kostplaner, jeg skulle have styr på.
Jeg havde faktisk glædet mig til at stå op i dag, for at få ordnet det hele. Det giver altid noget positivt, når man får ordnet det man skal.

En time efter jeg er stået op, skriver min mor til at mig, at min fars bror døde i nat. Jeg vidste ikke helt hvordan jeg skulle reagere på det, i det jeg intet tæt forhold havde til ham, overhovedet.
Da min far døde i 2013, døde hans to søstre kort tid inden. En måned efter min far døde, døde hans tredje søster, og min onkel kort tid efter. Deeet var meget død, på alt for kort tid.

Jeg ELSKER min fars familie rigtig højt! Hans familie har altid stået klar med åbne arme. Jeg har altid elsket at besøge mine fastre og onkler.
Anyways, min fars bror døde så her i nat. Han lignede min far på en PRIK. Jeg lyver ikke når jeg siger, de kunne gå som tvillinger. Min far var dog en del yngre, end hans bror.
Jeg har valgt ikke at smide nogle billeder op af dem, i alt respekt for familien. Alle mine tanker går til dem.

Jeg har nævnt overfor min mor flere gange, at jeg så gerne ville op at besøge ham snart, min fars bror. Især fordi han var min fars storebror, og efter som de mistede deres forældre i en alt for ung alder, er det altid ham der har hjulpet min far, og været der for ham igennem alt. Jeg ville gerne besøge ham fordi han lignede min far på en prik, og det ville være som at sidde og snakke med min far som ældre.
Det gik op for mig at jeg aldrig kom til at besøge ham, efter som han døde i nat. Det fik jeg det faktisk lidt stramt over. Er det underligt? 

Jeg fik det faktisk så stramt, at jeg ikke orkede at lave noget af alt det jeg havde planlagt i dag.
Jeg fik dog lavet et par kostplaner og lidt praktisk, men det er egentligt det jeg har lavet i dag, udover at ligge på sofaen.

Det er sku underligt at et dødsfald, kan påvirke en så meget, især når man intet forhold havde til den afdøde. Jeg er faktisk lidt i chok over mig selv. Jeg plejer ikke at reagere så kraftigt, på noget der ligger så fjernt for mig.
Jeg er så stresset for tiden i forvejen, og der skal bare INGENTING til før jeg bliver helt trist.

Jeg har aflyst med samtlige klienter, hvilket jeg selvfølgelig har informeret dem om, og de acceptere det fuldt ud. Jeg har heldigvis nogle skide dejlige og forstående klienter! <3

Jeg gik efterfølgende i Rema, for at købe noget aftensmad. Min aftensmad bliver et stykke færdiglavet hjemmebragt lasagne, og 1 glas pepsi max.

Jeg skulle have hygget med med to veninder i aften, hvilket jeg faktisk også havde aflyst før i dag.
Men, så tænkte jeg at det måske var godt nok at jeg lige fik mig bevæget ud af min depressive bobbel, bare et par timer i dag. Såå, jeg købte nogle øl, og en rødvin.

Jeg får nu besøg af mine piger om få timer, hvilket jeg glæder mig til <3

13619845_588209668028644_9054434406776743976_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depression vs Livsstilsændring