Smoothie is med jordbær

Rødvin og øl gone wrong

 

Jeg sidder en aften alene (den aften var i går), og kan ikke sove, jeg tænker en øl ville hjælpe på det. Jeg bliver i hvert fald altid semi træt af en enkel. Nå, jeg drikker så denne her øl. Den øl bliver så til to øl. Jeg blev ikke træt. Jeg vidste jeg havde en flaske rødvin stående, så jeg popper den, og drikker et glas. Jeg bliver helt i godt humør og skruer musikken lidt højere op. Det ene glas tager det andet, og lige pludselig var flasken tom. Nu var jeg faktisk ret træt…. Jeg rejser mig op, og jeg kan egentligt godt mærke at jeg skulle have holdt mig til den ene øl. Jeg dribler ud på badeværelset og børster mine bisser, drikker et stort glas vand, og hopper ind i min kurv. I det jeg lukker mine øjne, sejler det rundt for mig. Det sejler faktisk så meget, at det ender med jeg flyver ud på toilettet og kaster op…. 3 gange.. NU var jeg for alvor træt. Børster mine bisser igen, drikker endnu et glas vand, dribler ind i min kurv, lukker øjnene, og går kold. Jeg vågner så dagen efter med en helvedes stor hovedepine, og bliver enig med mig selv om at jeg aldrig drikker en øl inden jeg går i seng, igen.

image

Mig da jeg vågnede i morges. Av av

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smoothie is med jordbær