Sund frokost og aftensmad

Lækker og cremet fuldkornslasagne

12932993_549998255183119_1020303669972797487_n
Mmhh
.. Jeg eelsker lasagne, og denne her får mig bestemt ikke til at elske lasagne mindre. Den endte ud i at blive virkelig god. Mums

Du skal bruge;
500 g hakket oksekød 3-7%
2 store gulerødder (du kan sagtens bruge flere, bare brug mindre kød så)
1 løg
10 klumper spinat (frost)
1 spsk olie
4-5 fuldkorns lasagne plader
400 g hakket tomat (1 dåse) ELLER 280 g pizzasauce (1 glas)
Mornay sauce 12% (Jeg har med vilje ikke skrevet hvor meget, efter som at det er meget individuelt, hvor hvidt mornay sauce er et hit i store, eller små mængder. Så det er op til dig selv, hvor meget du bruger)
Revet ost (Samme princip som med mornay sauce)
Salt og peber 

Fremgangsmåde:

  • Hak løg og riv gulerødder på et rivejern 
  • Sauter nu løg, gulerødder og spinat i en dyb gryde sammen med olien
  • Tilsæt derefter hakket oksekød
  • Tilsæt ca 1 tsk salt, og 1 tsk peber
  • Sauter nu det hele godt sammen, indtil oksekødet har taget farve
  • Tilsæt nu hakket tomat
  • Lad det stå og simre ved medium varme i små 10 minutter
  • Byg nu lasagnen i et ildfast fad 
  • Jeg lagde først lasagneplader i bunden, derefter kødsovsen, lidt mornay ovenpå, og det gentog jeg 2-3 gange
  • Slut af med at fordele mornay sauce, og revet ost på toppen
  • Bages i en varm ovn ved 200 grader i ca 30-40 minutter
  • Server 🙂

Bon appetit

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar