HER/0.jpg" />
Vandmelon salat m. feta

5 minutter med min far

For lidt over 2 år siden, lavede jeg en video til minde om min far, på små 5 min. Med billeder, ord, tekst. Jeg lavede den små 30 dage efter han døde.. Jeg har vel set den video 20 gange dengang på små 10 dage, måske for at forstå hvad der foregik. Jeg kunne også finde på at gå op til hans grav kl lort om natten, bare for at sidde og glo. Det var egentlig ikke fordi jeg fik noget ud af det, jeg sad bare… Måske i håb om en reaktion. Den kom bare først flere mdr efter. Anyways! Jeg kom til at tænke på videoen i morges (som jeg lagde op på youtube), og så den. Den gjorde lige pludselig ondt at se…. Der er de dage hvor jeg HADER ham for hans valg, andre dage har jeg medlidenhed med ham. I dag fik jeg ondt af ham.. Og jeg mangler ham. Åh Gud jeg mangler min gamle far.
Det er underligt noget der er sket så lang tid siden, stadigvæk til tider kan rive i en.

Se videoen lige HER

 

2 kommentarer

 • Anonym

  Sikke en smuk og rørende video – jeg kunne ikke holde mine tårer tilbage. Jeg kæmper lige nu med frygten for at min lillesøster forsøger igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne-Mette

   <3 Håber din lillesøster får den rette hjælp

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vandmelon salat m. feta