Tøj og sko (træningstøj, sneakers, hverdagstøj m.m.)

Yndlings trænings tights og 20%

Uh, det er laaaang tid siden jeg har været aktiv på bloggen, nu tog jeg mig ENDELIG sammen igen! 😀
Der er sket en del i mit liv på det sidste, men nu er der lidt mere ro på! 🙂

ANYWAYS! I det her indlæg ville jeg vise jer og fortælle jer om mine 3 yndlings trænings tights. Jeg går meget op i de er løbe venlige, (da jeg kun løber) – men de kan også sagtens bruges til styrketræning m.m

11204026_872113292874804_2958615985332659366_nDe første tights har jeg egentligt kendt til i lang tid, eller – jeg har hørt meget om dem. De hedder blonde destroyer.
Da jeg så endelig selv fik fat på dem, var jeg ærligtalt lidt skeptisk, da de egentligt er ‘beregnet’ til styrketræning, i hvert fald ikke til løb, troede jeg.
Jeg løb en tur i dem, og blev positivt overrasket. De blev ved med at sidde hvor de skulle, og var så behagelige at have på. Har du ret store lår så kan de godt gå hen og blive en smuuuule gennemsigtige, jeg vejer 66 kilo og er 168 høj, jeg har en str Small på, og jeg kunne i hvert fald ikke klemme mig ned i en mindre, eller så ville de i hvert fald være meget gennemsigtige.
Anyways, selvom de er lavet til styrketræning, fungere de udemærket til løb, altså jeg er fan, meget fan faktisk! Og så er de jo skide flotte 😀 Det er altid bonus!
Ærligt ikk, så lægger man slet ikke mærke til man har tights på, så godt sidder de. 😀
Du kan købe dem og få 20% på dem til i morgen (1 august) med rabatkoden ”sund” lige HER

64995_488263767926427_186126210_nSå er der mine elskede tights fra Craft! Da jeg startede med at løbe, var det eneste jeg ejede næsten løbe tøj fra craft, de sidder bare perfekt. Det dejlige ved dem er at de har en perfekt pasform, og den kraftige elastik som sidder perfekt på maven/hoften. Jeg købte det her par i en outlet butik i sin tid i Aabenraa, men har fundet et par der ligner nææææsten på en prik og så hedder de også det samme som dem jeg har.
Du kan købe dem lige HER

11036597_876116372474496_312009857152195587_nDet sidste par jeg ville fortælle om er 2XU compressions tights.
ALLE der træner, løber, går lange ture, cykler, yoooou name it, skal simpelthen bare eje et par tights fra 2xu! Jeg har ikke hørt andet end godt om dem, og da jeg fik mit eget par og løb en tur i dem, var jeg allerede solgt. De sidder PERFEKT, du ser tyndere ud og så løfter de op alle de rigtige steder 😀
Selvom det er en tynd kant det her par har (du kan købe dem med bred kant), SÅ sidder de perfekt, og de bliver hvor de er! Altså, de ryger ingen steder hvis du bevæger dig lidt. Jeg har haft lidt issues med nike tights før i tiden, når jeg løb.
De er et must have! 🙂
Du kan købe dem og få 20% på dem til i morgen (1 august) med rabatkoden ”sund” lige HER

Det var så lidt om mine yndlings tights. Hvilke er jeres yndlings tights?? 😀

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar