Sunde kager

Sund bærkage med sukkerfri kagecreme & glasur

image

 

Du skal bruge til bunden;
1 dl affedtet kokosmel
1 dl proteinpulver strawberry white chocolate – købes lige HER
1,5 dl sukrin
165 ml kokosmælk (1 lille dåse)
2 dl frosne hindbær
2 dl frosne blåbær
1 spsk olie
1 tsk bagepulver

Til cremen;

1 pose isis kagecreme
2 dl vand

Glasur;
Sukrin melis eller isis flor sød
Vand

Fremgangsmåde;
– Kog hindbær og blåbær op i en lille smule vand
– Imens det koger op, pisker du æg, olie, kokosmælk og sukrin sammen
– Tilsæt kokosmel, proteinpulver og bagepulver
– Vend det hele godt sammen
– Nu burde dine bær være kogt hurtigt op, hæld lidt af væsken fra og hæld det op i blandingen ^
– Vend det hele forsigtigt sammen, prøv på ikke at mos bærene
– Når du har vendt dej og bær godt sammen, fordeler du det i en silikone form
– Smæk det i ovnen ved 180 grader i små 30 min (hold øje)
– Stik eventuelt en kniv ned i efter de 30 min, hænger dejen ikke fast er den færdig
– Imens kagen er i ovnen laver du cremen
– Hæld 2 dl vand og kagecreme’s blandingen op i en skål og pisk det i ca 1 minut, stilles derefter på køl
– Når kagen er færdig, lader du den lille køle lidt af, når den har kølet lidt af, vender du silikone formen på hovedet FORSIGTIGT, når du har gjort det skære du forsigtigt kagen over i to lige aflange flade stykker
– Lad nu begge dele køle af
– Når de har kølet af, fordeler du cremen på den ene forsigtigt, glat eventuelt ud med en dejskraber
– Smæk nu den anden del ovenpå og voilaaaaa du har en lækker kage med lækker fyld
– Når du har gjort det laver du hurtigt noget glasur, flor sød eller sukrin melis og minimalt vand samme og fordeler udover kagen, drys eventuelt med frysetørret hindbær
– SERVER 😀

image

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Videre til værktøjslinje