Sunde kager

Sund prinsessekage

11024772_378765315639748_5884145446406384354_n

Det var faktisk meningen det her skulle have blevet til en roulade, men bundende kiksede total for mig, såååå jeg fandt hurtigt på en anden løsning, som jeg ikke er et sekund i tvivl om smager mindst lige så godt 😀

Du skal bruge til bunden;
2 æg
1 tsk kokosolie
1 banan
50 g kakao proteinpulver LinusPro – købes lige HER
30 g affedtet mandelmel
20 g sukrin
1 tsk bagepulver
1 knivspids salt

Cremen:
2 spsk vanilje skyr
60 g frosne blåbær
2 spsk vand
1 håndfuld sukrin

Frosting:
40 g mørk chokolade 72%
Chokolade jordbær spåner
Hasselnødde krokant

Fremgangsmåde;
– Tænd ovnen på 180 grader
– Mos bananen i en skål
– Pisk æg, kokosolie og sukrin sammen i en anden skål
– Vend nu banan, æg, olie og sukrin sammen
– Tilsæt proteinpulver, mandelmel, bagepulver og salt
– Mix det hele rigtig godt sammen indtil det ikke klumper
– Når du har gjort det, ligger du et bagepapir i en semi bradepande og fordeler dejen med en dejskraber
– Bunden skal være lidt under 1 cm høj
– Når du har gjort det, smider du den i varme ovn ved 180 grader i små 7-10 minutter, hold øje! 🙂
– Imens bunden er i ovnen laver du hurtigt cremen
– Hæld blåbær, sukrin og vand op i en gryde og lav et hurtigt opkog
– Når de har kogt op, hælder du vandet fra, der må godt være liiiidt vand tilbage
– Pisk nu skyr og blåbær sammen, jeg brugte en håndblender
– Smides på køl ^
– Nu skulle bunden gerne være færdig, tag den ud og lad den stå og afkøle i små 20 minutter
– Smelt nu chokoladen over et vandbad
– Når bunden har kølet af og chokoladen er i gang med at smelte smøre du blåbær/vanilje cremen på bunden
– Når du har gjort det skære du den over i 4-5 lige store aflange stykker
– Læg nu bundene forsigtigt ovenpå hinanden, men IKKE pres dem sammen, så falder alt cremen ud
– Fordel nu den smeltede chokolade ovenpå og drys med spåner og krokant
– BON APPETIT 😀

13199_378765345639745_236926700428524960_n 10177436_378765335639746_2343618462066993257_n 11025710_378765362306410_595518071690249684_n

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Anna Warrington 27. februar 2015 at 23:31

    Haps haps, pisse lækkert og kreativt! 😀 Som altid 😀

  • Skriv en kommentar