Sund frokost og aftensmad

Kyllingedeller med spinat og knust feta

image

Du skal bruge;
400 g hakket kylling 3-7%
150 g optøet spinat (fra frost)
80 g apetina feta 3% fra Cheasy
Salt og peber

Fremgangsmåde;
– Vend kylling og spinat godt sammen
– Knus nu fetaen henover og vend det hele godt sammen
– Drys med tilpas salt og peber
– Vendes igen igen rigtig godt sammen 😀
– Form nu små deller ud af farsen, jeg bruger altid to spsk’er til at vende dem nogenlunde runde
– Smid dem enten på panden eller i ovnen
– Bon appetit!

image

image

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Louise 7. januar 2015 at 12:46

    Hvis man tilbereder dem i ovnen, hvor længe skal de så ha og hvor mange grader? I øvrigt hvad smager så bedst? Er konsistensen forskellig?

  • Skriv en kommentar