Sunde julegodter

Chokoladeovertrukket marcipankugler m. hasselnøddekrokant

10848006_343700092479604_7612028862222805599_nDet var faktisk meningen det her skulle have været snebolde – men jeg brugte flor sød fra ISIS i stedet for sukrin melis, og det gad simpelthen ikke hænge fast på chokoladen! 🙁
MEN jeg reddet den, selvfølgelig! 😀 De her små kugler smager mindst lige så godt! 😉

Du skal bruge til ca 4-6 kugler;
75 g sukkerfri marcipan (ISIS eller Odense)
40 g mørk chokolade – alt over 70%
1 håndfuld hasselnøddekrokant fra Sweet Addiction (købes i Rema 1000)
10 g flor sød fra ISIS (eller sukrin melis)

Fremgangsmåde;
? Fordel marcipanen til små 4-6 kugler
? Når du har fordelt marcipanen ud, ruller du dem faste og runde
– Når du har rullet dem runde smelter du chokoladen
– Imens chokoladen smelter vender du hasselnøddekrokant og flor sød sammen i en skål
– Når chokoladen er smeltet, vender du forsigtigt marcipan kuglerne i hasselnød og flor sød blandingen
– Stilles derefter på køl et par timer
– Serveres afkølet 😀

BON APPETIT 😀 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar