Kager

Sunde jumbo kanelsnegle

1450114_313290642187216_3946329295846532855_n

Du skal bruge;
3 dl skummetmælk
1 dl lunken vand
2 tsk tør gær (eller 25 g gær)
2 spsk sukrin
300 g fuldkornshvedemel
50 g affedtet kokosmel
4 spsk sukrin gold
2 tsk kanel

Fremgangsmåde;
– Opløs gær’ i lunken vand
– Tilsæt fuldkorns og kokosmel plus sukrin
– Ælt dejen rigtig godt sammen, brug hænderne
– Tilsæt nu mælken
– Lad dejen hæve i en lille time
– Imens dejen hæver blander du sukrin gold og kanel sammen i en lille skål
– Når dejen har hævet færdig, deler du den op 4 klumper
– Rul de 4 klumper ud til 4 laaaaange pølser
– Når du har rullet dem ud, banker du dem hurtig flade med din håndflade
– Brug en teske til at fordele farin og kanel blandingen på og bank igen med din håndflade
– Rul nu pølserne sammen forsigtigt og dryp lidt vand på enden så sneglen hænger sammen
– Smides i ovnen ved 150-60 grader i små 40 min, men hold øje! Jeg har jo kun en mini ovn, så der er forskel
– Når de er færdigbagte, lader du dem køle lidt af
– Pynt dem eventuelt med lidt glasur >> Sukrin melis og vand blandet sammen, jeg er bare løbet tør for melis så jeg lavede dem uden
– Serveres efterfølgende 😀

MUMS 😀

1966877_313290715520542_2031479868388631922_n 10259764_313290662187214_9087897790955741127_n 10422170_313290705520543_4877312244527204923_n

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

  • Svar Laura Emilie 1. oktober 2014 at 11:07

    Hvad er næringsindholdet? 🙂

    • staubie@live.dk
      Svar staubie@live.dk 1. oktober 2014 at 23:15

      Jeg har ikke lavet en energifordeling på dem, desværre. Men det kan du sagtens selv lave på shapeup eller Madlog 🙂 shapeup er gratis.

    Skriv en kommentar