Kager

Protein Scones

1505406_309485832567697_5359998163222797740_n
Du skal bruge;
2 tsk tør gær (eller en halv pakke gær)
1 dl lunken vand 
80 g æggehvide
10 g olie
1 tsk vaniljepulver
40 g sukrin
50 g vanilje proteinpulver
120 g fuldkornshvedemel
60 g affedtet mandelmel
60 g mørk chokolade 85% (du kan også bruge 72%)
20 g skummetmælk

Fremgangsmåde;
– Pisk gær og lunken vand sammen i en skål for sig selv
– Pisk sukrin, olie, vaniljepulver og æggehvider sammen i en anden
– Hæld de 2 blandinger sammen i en okay stor skål
– Tilsæt proteinpulver, mandel og fuldkornsmel
– Vend det hele godt sammen
– Hak nu chokoladen i små fine stykker og vend dem i blandingen
– Tilsæt til sidst den lille slat skummetmælk og brug eventuelt hænderne til at vende det sammen
– Lad det stå og hæve et lunt sted i små 30-40 min
– Når de har hævet færdige laver du 7 små boller ud af dejen
– Smides i ovnen ved 150 grader i små 40 min – men hold øje
– De smager bedst hvis de serveres lune 🙂

10540776_309485845901029_897130964085958880_n

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

8 Kommentarer

  • Svar Emilie 15. september 2014 at 10:13

    Hvor mange gram sukrin skal der bruges? Det har du ikke skrevet 🙂

    • staubie@live.dk
      Svar staubie@live.dk 18. september 2014 at 23:08

      Min fejl! Det er rettet nu 🙂

  • Svar Karina Thams 16. september 2014 at 7:15

    Hej! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at lave disse lækre Scones, men jeg er lidt forvirret. Under “Du skal bruge” står der ikke noget med sukrin, men der gør der under “fremgangsmåde” Jeg ville høre om der skal sukrin i, og om hvor meget?
    Kh Karina 🙂

    • staubie@live.dk
      Svar staubie@live.dk 18. september 2014 at 23:08

      Min fejl! Det er rettet nu 🙂

  • Svar Rikk Jørgensen 24. september 2014 at 14:37

    Hvad er forskellen på affedtet mandelmel og “bare” mandelmel?
    Kan man bruge almindelig mandelmel istedet? 🙂

    • staubie@live.dk
      Svar staubie@live.dk 29. september 2014 at 14:38

      I affedtet mandelmel er 80% af fedtet fjernet 🙂
      Du kan sagtens bruge ‘almindeligt’ mandelmel i stedet 🙂

  • Svar Mikkel 24. september 2014 at 15:44

    Kan mandel erstattes af noget andet, f.eks. affedtet kokosmel :)?

    • Svar Mikkel 24. september 2014 at 15:45

      mandelmel**

    Skriv en kommentar