Bagværk (brød osv)

Proteinrige fuldkorns boller med hørfrø – Uden gær

10389175_280913038758310_3563567248102503121_n

Energifordeling pr stk;
184 kcal, 13 g protein, 25 g kulhydrat, 3,4 g fedt

Du skal bruge; 

200 g fuldkornshvedemel
50 g risprotein www.natuzone.dk
50 g hørfrø
200 g skummetmælk
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 æg til pensling

Fremgangsmåde;
– Bland mælk, salt og bagepulver sammen
– Vend nu hørfrø, risprotein og mel i
– Vend det hele godt sammen
– Lad det stå og hæve i små 30 minutter
– Ælt nu dejen med hænderne, drys eventuelt lidt mel på bordet så det ikke klistre for meget
– Del dejen op i 6 klumper og rul dem runde og medium flade
– Smid dem i ovnen ved 170 grader i ca 30 min
– Når de 30 min er gået tager du dem ud og pensler dem
– Smid dem yderligere i ovnen små 10-15 min
– Lad dem køle lidt af
– Server 🙂

10401975_280909002092047_6360282615300452324_n

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

  • Svar T1988 19. januar 2016 at 12:23

    Kan man erstatte risproteinen? Det har jeg nemmelig ikke i skabet

    • Anne-Mette
      Svar Anne-Mette 28. marts 2016 at 17:32

      Det kan du godt ja. Hvis du har neturalt proteinpulver, er det go 🙂

    Skriv en kommentar